Jbt otkud ovako jak sastav, jebote pa jel normalan Rodžers, pa igramo u utorak meč sa evertonom.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Originally posted by Nightbird View PostJbt otkud ovako jak sastav, jebote pa jel normalan Rodžers, pa igramo u utorak meč sa evertonom.sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
don't support us when we win."
Comment
-
Evo i BBC objavio http://www.bbc.com/sport/0/football/25898102Bill Shankly : "Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that".
Comment
-
Ludnica opsta, evo Mirror objavio za Shaqirija.
Takodje, prica se da je za ponedeljak rezervisano neko objavljivanje ogromnog komercijalnog deal-a. Sprema se nesto...sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by Freshman91 View PostLudnica opsta, evo Mirror objavio za Shaqirija.
Takodje, prica se da je za ponedeljak rezervisano neko objavljivanje ogromnog komercijalnog deal-a. Sprema se nesto...Bill Shankly : "Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that".
Comment
-
Nemojte se nadati nicemu u ovom prelaznom roku. Dok idioti iz FSG-a vode klub jako tesko cemo nalaziti igrace koje prave razliku. Mi mozemo igraca da dovedemo samo kad nemamo konkurenciju za istog. Mkitarjan i Salah su mogli da budu nasi igraci lagano da nema tog njihovog glupog pravila i mogli su transferi da se zavrse pre nego sto su se drugi ukljucili. Iskljucio sam Vilijana jer da je dosao Henrik onda ga ne bi gledali ali i sa njim je bila ista prica, mi se cifrali danima dok nisu uleteli Totenhem i Celsi. Voleo bih da prodaju klub nekom Rusu, Kinezu ili Arapinu, sramno je ovo sto rade. Brendana mi tu najvise zao, covek ima nevidjenu viziju i zna kakve igrace zeli ali ga jebu 24/7.sigpic
Comment
-
Okrece se prica, navodno Salah ne zeli da ide u Chelsea, vec u LFC, ovi nasi kao salju poslednju ponudu, razgovori sutra. Koliko ja ne verujem u ovo, a opet se nadam.sigpic
-Jürgen Klopp
Comment
-
http://www.mirror.co.uk/sport/footba...7#.UuRFidI1i01
Koliko lupaju, a decko nije cak ni ista pozicija kao Salah.
Nisam nikad gledao momka, tako da ne mogu da cenim je li dobar ili ne, ali ove cene od 12-20m, haos.sigpic
-Jürgen Klopp
Comment
Comment