Samo LS da mu se obezbedi i nema brige, njemu lova nije toliko bitna, takav sam utisak stekao...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Originally posted by Freshman91 View PostSamo LS da mu se obezbedi i nema brige, njemu lova nije toliko bitna, takav sam utisak stekao...
Ne deluje ni meni toliko alav na pare ali to je i stvar psihe kad ti duplo povecaju platu, strava osecaj izaziva u coveku posebno kad zna da je krvavo radio i zasluzio.sigpic
Comment
-
Jos 3 gola bre, i rusi rekord Andya Colea, sa najvise golova na polusezoni, Cole imao 19. Svakako je zasluzio, omeksao sam dodatno na njega, popravio ponasanje, i posle one sage uzvratio velikim radom, a nije da nisam ocekivao to od njega, to sam rekao i malom Akiju, kada je on prizivao njega u Arsenal, i govorio da ce da propadne sad, ocigledno da ne zna Suareza dobro.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
http://www1.skysports.com/football/n...will-be-tested
не би требало отворено да се прича како имамо шансе за титулу. треба мудро ћутати и забити главе у песак, ко нојеви...
Comment
-
Eathen #JFT96 @hunter_troll 1h
#LFC are interested in Ola John from Benfica but at the moment Ajax are favourites. [A Bola]
#LFC youngster Ryan Kent has signed his first professional contract at Anfield.acc to Sky SportsLast edited by Nightbird; 18-12-13, 15:31.Bill Shankly : "Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that".
Comment
-
Ola Džon aka Rajan Babel. Rajan Babel tri puta veći talenat bio od ovog, msm ne mora to ništa sada da znači pogotovo kada su ti Holanđani u pitanju, jer kada se oni pominju uvek se setim Drentea, ali meni ni ovaj ne obećava, bolje da gurate onog vašeg malog roboteka, Sterlinga, uštedećete i novac a i živce.
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostOla Džon aka Rajan Babel. Rajan Babel tri puta veći talenat bio od ovog, msm ne mora to ništa sada da znači pogotovo kada su ti Holanđani u pitanju, jer kada se oni pominju uvek se setim Drentea, ali meni ni ovaj ne obećava, bolje da gurate onog vašeg malog roboteka, Sterlinga, uštedećete i novac a i živce.Bill Shankly : "Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that".
Comment
-
Ja sam ga gledao mozda par meceva,i izgledao mi je onako ok, ali to nije dovoljno. @ Fresko pratis li i dalje Portugalsku ligu, jel se zaista radi o napumpanom igracu?Bill Shankly : "Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that".
Comment
Comment