sterling je brzi i prodorniji od mosesa, jbg ima nesto u glavi pa ne moze da daje zicere al to je druga prica. samo on nek prodire i centrira pa valjda ce jedna uci
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Originally posted by S-Nash View PostMozes nam je isto promasio pobedu protiv Hala. Koji god da igra necemo se previse usreciti.Bill Shankly : "Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that".
Comment
-
U globalu Sterling više doprinosi sa brzinom, agilnošću i dobrim kretanjem, iako je činjenica da postoji taj problem kada su u pitanju ziceri. Prethodni meč par puta vraćao se duboko na našu polovicu da pomogne beku i dobro je uspijevao zatvoriti prostor. Sa njegovom brzinom dolazi i prodornost što i jeste njegov primarni zadatak, da uputi par upotrebljivih lopti za Suareza. Moses već nakon odličnog starta ide silaznom putanjom i nikako da se trgne, teško da bi mogao unaprijediti igru protiv Spursa, vjerujem da ćemo daleko više na agilnosti dobiti sa Sterlingom. Opet, ta odluka je na Rodgersu, ali čini mi se da Sterling u ovom trenutku ima prednost.sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
don't support us when we win."
Comment
-
Ja sam optimista uvek kad sam u pitanju ja jer znam koliko vredim i koliko mogu i smatram da nista zivo ne moze da me zaustavi ali na sve drugo se trudim objektivno da gledam, koliko god voleo nekog ili nesto. Mi ako pustimo muda mozemo da pobedimo ali losi smo na gostovanjima, povredio nam se kljucni igrac + Staridz i Enrike odsutni. Totenhem nam kao fizicki jaka ekipa ne odgovara kao matchup. Lukas i Alen su preplaseni likovi a i Henderson je takav na gostovanjima tako da veza ne postoji prakticno. Flanagan je rupa levo, Ager ce jos verovatno igrati umesto Sakoa i stvarno tesko da mozemo i do boda. Sreca je sto oni nemaju igru i ako budemo bar malo cvrsci i prisebniji, ne bi trebalo da imaju previse sansi. Simon macka ce poskidati sigurno dosta toga.
Po meni kljuc tekme je to da li ce igrati Ager ili Sako.sigpic
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostJa sam optimista uvek kad sam u pitanju ja jer znam koliko vredim i koliko mogu i smatram da nista zivo ne moze da me zaustavi ali na sve drugo se trudim objektivno da gledam, koliko god voleo nekog ili nesto. Mi ako pustimo muda mozemo da pobedimo ali losi smo na gostovanjima, povredio nam se kljucni igrac + Staridz i Enrike odsutni. Totenhem nam kao fizicki jaka ekipa ne odgovara kao matchup. Lukas i Alen su preplaseni likovi a i Henderson je takav na gostovanjima tako da veza ne postoji prakticno. Flanagan je rupa levo, Ager ce jos verovatno igrati umesto Sakoa i stvarno tesko da mozemo i do boda. Sreca je sto oni nemaju igru i ako budemo bar malo cvrsci i prisebniji, ne bi trebalo da imaju previse sansi. Simon macka ce poskidati sigurno dosta toga.
Po meni kljuc tekme je to da li ce igrati Ager ili Sako.Bill Shankly : "Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that".
Comment
-
Liverpool captain Steven Gerrard sidelined for 6 weeks with hamstring injury. [Liverpool Echo]Liverpool have not yet ruled Henderson out of this weekend’s trip to Spurs, but he faces an anxious few days. (Bascombe)sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Allen-Lucas-Alberto
Kakve smo mi kurate srece ove sezone,Suarez suspenzija,Sturridge povreda,Coutinho povreda,Gerrard povreda i to nista nije ispod mjesec danaTEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Da li je moguceOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Joe Cole 10 View PostAllen-Lucas-Alberto
Kakve smo mi kurate srece ove sezone,Suarez suspenzija,Sturridge povreda,Coutinho povreda,Gerrard povreda i to nista nije ispod mjesec dana
Nista, zadrzati tu domacu formu ako je moguce a ovi nek se vracaju jedan po jedan. Samo povrede mogu mozda da nas oteraju iz TOP4 i nista vise.
Freshko, kad se Dani vraca a kad Hoze?sigpic
Comment
Comment