Arsenal bolji danas, nadigrali su nas u svim segmentima, a vezni red je bio ključan i tu su ubjedljivo slavili. Lucas, Henderson i Gerrard danas ispod nivoa, kako su oni nadigrali vezni red WBA tako je vezni red Arsenala danas nadigrao njih. Identična situacija. Ja se više i ne nadam da bi Lucas mogao da se izvuče iz kanala, jednostavno u dosadašnjem dijelu sezonu je odigrao jednu utakmicu kako treba, ostatak smo igrali sa igračem manje. Ni Hendo nije mnogo bolji, mada on zna malo češće da bude na nivou. Odavno je jasno, a danas je to samo potvrđeno, u januaru se mora dovesti veznjak.
Ako Johnsonova povreda bude ozbiljnija, mislim da bi najbolja opcija bila povratak na 4-4-3 sa Toureom na beku. Cissokho neka igra nešto povučenije, da ne bi ostavljao mnogo prostora protivnicima. Možda i Ilori može da uleti na tu poziciju, cijenim da ne bi mogao biti gori od Cissokha.
Ako Johnsonova povreda bude ozbiljnija, mislim da bi najbolja opcija bila povratak na 4-4-3 sa Toureom na beku. Cissokho neka igra nešto povučenije, da ne bi ostavljao mnogo prostora protivnicima. Možda i Ilori može da uleti na tu poziciju, cijenim da ne bi mogao biti gori od Cissokha.
Comment