koje sanse u drugom poluvremenu, prava steta sto nismo uspeli da dodjemo do sva tri boda
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Ja se samo bojim da je taj neko Vil Hjuz.
Tek je oktobar. Ono sto je sigurno je da mora da se uzme najmanje jedan defanzivni/centralni vezni i backup krilo/napadac. Takodje BR mora da izvuce nesto iz Aspasa i da bude zahvalna backup opcija. Od Sterlinga sam digao ruke, Englez ko Englez.sigpic
Comment
-
Originally posted by Freshman91 View PostNe budi blesav, Will nije zadnji vezni...
Za tih 25 da se uzmu startni vezni pored Dzerarda i dva zahvalna rotaciona igraca zajebavali bi se u kojoj god oces formaciji.sigpic
Comment
-
Kojih crnih 5 miliona Freshko, to je bila ona početna cijena prije pola godine. Do kraja prijelaznog roka nabili mu cijenu na 15 milona, što je apsurdno i velika glupost bi bila za njega dati takve pare. Znaš valjda kako to ide sa Englezima, već je počelo lagano precjenjivanje. Do nekih 7-8 miliona bi se moglo ići, sve preko nikako ne valja.sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
don't support us when we win."
Comment
-
Dobar je on igrac, 18 godina a vec uveliko prvotimac i reprezentativac U21. Mozda je 15 mil trenutno malo jaka cena, ali mislim da ima potencijal da se iskesira ta lova bez problema. Mi smo dali recimo 18 mil funti (sto je preko 20 mil evra) za Dzonsa, nakon jedne sezone u PL.
Poredjenja radi, mislim je sigurnija opcija dati 15 za njega, nego sto smo mi dali 15 za Zahu.
Naravno, ne verujem da ce ici cena toliko visoko.sigpic
Comment
-
Originally posted by KingEric7 View PostDobar je on igrac, 18 godina a vec uveliko prvotimac i reprezentativac U21. Mozda je 15 mil trenutno malo jaka cena, ali mislim da ima potencijal da se iskesira ta lova bez problema. Mi smo dali recimo 18 mil funti (sto je preko 20 mil evra) za Dzonsa, nakon jedne sezone u PL.
Poredjenja radi, mislim je sigurnija opcija dati 15 za njega, nego sto smo mi dali 15 za Zahu.
Naravno, ne verujem da ce ici cena toliko visoko.
Dzouns je druga prica, u toj jednoj sezoni u PL se videlo da se radi o klasi. Fantasticno je i krenuo cim je dosao u Junajted, posle je malo stao.
Zajebali ste se sa Zahom, ima fizikalije i to je to. Mogao je Ferguson mozda da izvuce nesto iz njega kao sto je iz Valensije a ovako sumnjam da cete dobiti nesto od njega. Isto kao sto ni mi necemo od Sterlinga i Ajbija ali bar ih nismo platili 15 miliona, doduse jesmo velskog Cavija. Dok ne odrade reformu trenerske skole i dok sve ekipe ne pocnu kako treba da rade sa mladim igracima, ne treba uopste Engleze dovoditi dok su u razvoju, samo odresis kesu kad su afirmisani igraci ako treba ili ako vidis da ce bas da dominiraju na svojoj poziciji kao sto ce Sou.
Mi jedinog normalnog centralnog veznog imamo u Dzerardu i tu i tamo Henderson. Moraju bar dvojica da dodju i da budu instant pojacanja pa tek onda da pricamo o Hjuzu koji ce mozda biti igrac a mozda i nece.sigpic
Comment
-
Sto mislis Nash da necemo obojicu uzeti ???
Ja mislim da ce ici neka kompenzacija, ipak im saljemo Wisdoma. Cenili su ga oni Merline, ali to sta oni traze mi necemo dati sigurno.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
Comment