Ja sam bas za to da se Mojes pusti da napadne jer taj u zivotu nije dobio kad se neko povuce malo, ne zna obican blok da probije. Bar jedan deo tekme im pustiti inicijativu. Videsmo protiv Celsija koliko fali kreativnosti. Treba miksovati i balansirati. Linija odbrane treba da izadje bar 10 metara vise nego Mou sto je postavio ali ne igrati neki presing vec ih cekati na pola i stiskati prvenstveno dvojac Kerik-Kleverli. Tu bi Aspas i Henderson trebali da odrade vaznu rolu. Dakle, odbrana visoko ali bez preteranog presinga. Zgusnuti prostor jer je tu Mojes najtanji. Kad presinga nema, zadnja linija automatski izadje vise i tu Tata moze da siba dijagonalama. Tu bi trebalo da se izrode neke kontre i polukontre. Naravno, tesko da cemo igrati ovako, ovo je samo moja ideja. Ako se zaletimo, lako mogu neku kontru da udare, tu su bas jaki.
Samo opusteno, mnogo bitnije je posle ovoga dobiti Svonsi, Sautempton, Sanderlend... Nista nam pobeda ne bi znacila ako to kasnije ne potvrdimo. Moramo da dignemo igru na visi nivo nego u prethodnim tekmama i nadam se onoj klasicnoj liverpulskoj derbi eksploziji. Nekako mi se crta 1:1 ali meni i Staridzu je rodjendan sutra, mora da dobijemo, da nas usere ako nista drugo.
Samo opusteno, mnogo bitnije je posle ovoga dobiti Svonsi, Sautempton, Sanderlend... Nista nam pobeda ne bi znacila ako to kasnije ne potvrdimo. Moramo da dignemo igru na visi nivo nego u prethodnim tekmama i nadam se onoj klasicnoj liverpulskoj derbi eksploziji. Nekako mi se crta 1:1 ali meni i Staridzu je rodjendan sutra, mora da dobijemo, da nas usere ako nista drugo.
Comment