Ма можеш то и левом да нађеш, са обе ноге игра човек. Иначе догодине највероватније појачава редове највећег клуба на чизми и то као слободан агент, чисто да се не залуђујете.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Originally posted by S-Nash View PostFreshko, odakle to za Tobija? Jel ima neko ozbiljan da je pomenuo jos koji put? Savrseno ako je istina.Last edited by Freshman; 27-08-13, 02:03.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
-
-
Odlazi lik koji nista nece pomoci ekipi, rezervista. Oko Mosesa bi trebalo veceras vise da znamo, a sto se tice tog velikog pojacanja i naznake da cemo trositi, ni traga ni glasa, niko nista ne zna ni koga jurimo, ni kako, ni gde.sigpic
-Jürgen Klopp
Comment
-
Nece pomoci ekipi nista ali sta ce Ousama Asaidi uopste u Liverpulu. Treba sve takve sto pre rascistiti.
Ma Mozes i mozda stoper dodju i to ce biti to. "Marquee signing" sumnjam, nece sad da rizikuju i urade nesto glupo.
Skauti prate Rudija iz Hofenhajma.sigpic
Comment
-
Sebastian Rudi, zadnji vezni. Njega pratimo a ne Firmina s tim da necemo sad nista nuditi, samo skautiramo.
Mi smo izgleda ponudili pozajmicu za Matu.
Daj bre ako vec pokusavate, dajte onih 25 miliona sto ste i za Vilijana pa ako nas skenja, skenjalo nas je a ne ovako da se brukamo.
Joseph Musker @Musker_LFC 10m
Oussama Assaidi has arrived at Stoke for his medical. A loan deal has been agreed, Stoke now trying for a permanent deal. (@StokeLoudProud).sigpic
Comment
-
http://www.liverpoolecho.co.uk/sport...-moses-5789139
Echo o Mosesu. Izgleda da je sve izvjesnije da će biti naš novi igrač. Mogu reći da sam zadovoljan ako se odradi ova pozajmica.
Stoke are keen on a loan deal for Liverpool winger Oussama Assaidi but face competition from a host of European clubs. (Mail)sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
don't support us when we win."
Comment
-
Pa je l' taj Rudy dostojan da bude zadnji veznjak kod nas ??? Nesto mi je poznato to ime, provlaci mi se kroz glavu kao neki veliki nemacki talenat, moguce je da gresim.
E cuj pozajmica za Matu... Ma nema nista od toga, on ne igra za Chelsea jer jos nije fit, bio je povredjen, a to nisam znao...sigpic
-Jürgen Klopp
Comment
Comment