A dobro, Brazilci vole loptu vise nego leba da jedu, tako da ono...Ima naravno izuzetaka, ali vise ima ove lozane sto nikome nece da doda. Doduse, Hoffenheim je specifican, kao sto sam i Fresku pricao preko pm-a, pa sam siguran da ne bi bio isti u LFC-u. No eto, svakako da ima boljih opcija, pogotovo u Nemackoj.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
-
Originally posted by chofy88 View PostBolji Muriel.
Suska se da je sutra medical za Mosesa...sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Kvadrado je moja velika zelja. Kida na krilu a za repku i na beku a cini se da moze sve da igra. Ofanzivaca imamo, ja bih voleo da on zameni Glendzu na leto. Igracina.
Nije Muriel bolji ali razlicito to skroz, nije za poredjenje. A voleo bih i Muriela u Liverpulu.sigpic
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostNije.sloboda ili ništa
Comment
-
Originally posted by chofy88 View PostZa Liverpool svakako jeste, Muriel ubica, brz kao munja, ubacuje se iz drugog plana, lagano bi mogao na levo krilo, ono sto nama treba, zavrsnicu ima mnogo bolju, Cuardado ima bolji dribling, plus je Muriel 3 godine mladji, ima tu dosta prostora za napredak. Moje misljenje je da je bolja investicija trenutno.
Znas sta bi on radio po desnom krilu,prekucavao samo takoZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by chofy88 View PostZa Liverpool svakako jeste, Muriel ubica, brz kao munja, ubacuje se iz drugog plana, lagano bi mogao na levo krilo, ono sto nama treba, zavrsnicu ima mnogo bolju, Cuardado ima bolji dribling, plus je Muriel 3 godine mladji, ima tu dosta prostora za napredak. Moje misljenje je da je bolja investicija trenutno.
Kvadrado bre, medju najjacim igracima u Kalcu. Otac.sigpic
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostЗа вас је Куардадо научна фантастика, будимо реални, реалност је Мосес и то на позајмицу.
Куардадо >>> Муриел да не дође до забуне, ок је и Муриел, али баћооо....sigpic
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostKvadrado je moja velika zelja. Kida na krilu a za repku i na beku a cini se da moze sve da igra. Ofanzivaca imamo, ja bih voleo da on zameni Glendzu na leto. Igracina.
Kad bi ja birao zamenu za Glendzu, to bi bio Zuniga, koliko je taj lik meni gotivan igrac, ali bas jak igrac...sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by Freshman91 View PostNemoj ga na beka zivota ti. Bale postao igrac jer su ga pomerili sa te pozicije, nece ovaj da nazaduje...
Kad bi ja birao zamenu za Glendzu, to bi bio Zuniga, koliko je taj lik meni gotivan igrac, ali bas jak igrac...
Moze i Corchia ili Aurier.sigpic
Comment
-
Originally posted by Freshman91 View PostNemoj ga na beka zivota ti. Bale postao igrac jer su ga pomerili sa te pozicije, nece ovaj da nazaduje...
Kad bi ja birao zamenu za Glendzu, to bi bio Zuniga, koliko je taj lik meni gotivan igrac, ali bas jak igrac...Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostFiorentina isto nema LS niti moze da mu da platu koju moze Liverpul. 20 miliona poslati u Firencu i dosao bi lagano.
Originally posted by AK47 View PostMasina je Zuniga,samo je ljevak i ne ide da ga guras desno...ili si ti popio u ovo kasno dobaLast edited by Brajkula; 27-08-13, 01:37.
Comment
Comment