Originally posted by AK47
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Originally posted by Tony_G View PostAli realno Coutinho ima free role kako god okrenes, ne igra on kao klasicno levo krilo, vrlo cesto se nadje u sredini, a na strani nekad ima vise prostora, znas i sam kolko moze da bude tesko ofanzivnom veznom u PL protiv mesarskih odbrana i zadnjih vezista... Mislim da mu savrseno odgovara ovo sto trenutno igra, malo levo, malo u sredini...
A nije mi jasno zasto ne jurite nekog kidaca, i sta je sa stoperima, nece valjda Agger i Kolo da iznesu sezonu? Mozda bi i mogli uz dosta srece, ali fali tu jedan igrac...
Jurili su Papu ali i dalje nije zdrav + Skrtel nece da se odrekne svoje odlicne plate i ode negde, puskom ga ne mozes oterati. On, Vizdom i eventualno Keli su alternative, mozda dodje ovaj Ilori ali on je samo potencijal. Prica se da idu opet po Papu u januaru kad bude spreman. Tanka odbrana za sada + nema zadnjeg veznog i ako nas nesto bude kostalo LS, to ce.sigpic
Comment
-
Originally posted by Tony_G View PostAli realno Coutinho ima free role kako god okrenes, ne igra on kao klasicno levo krilo, vrlo cesto se nadje u sredini, a na strani nekad ima vise prostora, znas i sam kolko moze da bude tesko ofanzivnom veznom u PL protiv mesarskih odbrana i zadnjih vezista... Mislim da mu savrseno odgovara ovo sto trenutno igra, malo levo, malo u sredini...
A nije mi jasno zasto ne jurite nekog kidaca, i sta je sa stoperima, nece valjda Agger i Kolo da iznesu sezonu? Mozda bi i mogli uz dosta srece, ali fali tu jedan igrac...sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
don't support us when we win."
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostKakav posao Sabatinija,Osvaldo,Lamela i Marquinhos za skoro 100 miliona,moj heroj ovog prelaznog roka
Mada i Tottenham pravi posao u ovom prelaznom roku...ljudi zavrsavaju posao
Merline, ne idemo po Papu pre januara a ni Skrtel ranije nece otici. Ako bude nesto u odbrani, doci ce Ilori i to je to.sigpic
Comment
-
Ma nema nista od stopera, Skrtel nece da ide nigde i niko ne nudi lovu za njega i tu je stvar gotova. Sa Papom ne sme da se rizikuje, covek ne moze da hoda, a kamoli da se daje 20m za njega. Mozda bi se islo po Alderweirelda, ali Skrtel koci sve...
Plus, mogao se dovesti Wanyama, gledao sam reprizu WBA - S'oton, covek dominira, pravi razbijac. Ali jbg, izgleda da ovo leto nemamo neke srece valjda, islo se i po tri sjajna ofanzivna igraca, i nijedan nije dosao, zbog kojekakvih razloga. Nadam se da postoji back up plan, opet mi na pamet pada Arda, rece njegov agent da mi i Arsenal imamo interes, a on ima klauzulu od 24m evra. Mada pitanje je koliko je i on realan. Ne znam, skroz sam indisponiran sto nije dosao Willian, strasna prilika propustena, zeleo sam videti njega i Coutinha zajedno na terenu, izgleda da cu to moci samo da vidim ako budu zaigrali za Brazil...Last edited by Freshman; 21-08-13, 17:47.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Škripaće nam tu, ali može se izvući do januara sa ovim što trenutno posjedujemo. Imamo 5 igrača na raspolaganju, biće to dobar spoj iskustva - Agger, Toure i back up Škrtel, te mladosti Wisdom, Kelly i eventualno Ilori. Najgore je što ova mrcina Škrtel neće nigdje, ima dobru platu, a nakon ove sezone nećemo moći dobiti ništa za njega. Trebali su ga nekako sada uvaljati Napoliu. Jbg, moći će se nekako izvući sa ovih 5-6 do januara, a onda ćemo možda i Papu moći dobiti po nešto manjoj cijeni.Last edited by Merlin; 21-08-13, 17:50.sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
don't support us when we win."
Comment
-
Originally posted by Freshman91 View PostMa nema nista od stopera, Skrtel nece da ide nigde i niko ne nudi lovu za njega i tu je stvar gotova. Sa Papom ne sme da se rizikuje, covek ne moze da hoda, a kamoli da se daje 20m za njega. Mozda bi se islo po Alderweirelda, ali Skrtel koci sve...
Plus, mogao se dovesti Wanyama, gledao sam reprizu WBA - S'oton, covek dominira, pravi razbijac. Ali jbg, izgleda da ovo leto nemamo neke srece valjda, islo se i po tri sjajna ofanzivna igraca, i nijedan nije dosao, zbog kojekakvih razloga. Nadam se da postoji back up plan, opet mi na pamet pada Arda, rece njegov agent da mi i Arsenal imamo interes, a on ima klauzulu od 24m evra. Mada pitanje je koliko je i on realan. Ne znam, skroz sam indisponiran sto nije dosao Willian, strasna prilika propustena, zeleo sam videti njega i Coutinha zajedno na terenu, izgleda da cu to moci samo da vidim ako budu zaigrali za Brazil...sigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostIzmailov?
Meni samo da dobijamo must win tekme i da se Dzonson i Ager vrate na svoj nivo. Onda ne brinem mnogo.
Nema Evrope ove sezone, manje utakmica za nas. Samim tim ce se startnih 11 retko menjati. Samo da ne bude mnogo povreda i suspenzija, bice to dobro.sigpic
Comment
-
Karl @Karlton81 28m
Just finding out, Willian deal broke down due to #LFC refusing to pay £5m in agent fees.sigpic
-Jürgen Klopp
Comment
-
Ben Smith @BenSmithBBC 3m
#LFC have rejected an approach from Napoli for defender Martin Skrtel. More on @BBCSport shortly.sigpic
-Jürgen Klopp
Comment
Comment