Originally posted by S-Nash
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
-
Originally posted by S-Nash View Post2010-11 druze i kad jos?Iskustvo je suština,poenta,vrlina ;)
sigpic
Comment
-
Originally posted by Djone7 Vale 46 View PostDobro u pravu si ja sam mislio i da su igrali jos 2010-2011..A stani zar je tebi isto ako zavrsis 5 blize vodecima ako si samo 2-3 boda iza Arsenala i igra stalno LS koji je 4 ili ako si 7 iza Evertona npr...sigpic
Comment
-
Originally posted by Scouser View PostSpoiler
Aly zvanicno potpisao nosice dres sa brojem 20.
Drago mi sto je potpisao za nas, uvek mi je bio gotivan igrac, ali Enrique trenutno igra zverski tesko da ce pre njega igrati.
Comment
-
Originally posted by DelBoy View Postma odličan je Aly, ono ne bih da preudiciram ali dosta dobrog bi trebali dobiti sa njim, ne bi me iznenadilo da vremenom Enrique-a "pošalje" na klupu...
Bio nekad jedan od vecih potencijala na levom beku. Valjda BR to izvuce iz njega kao iz Kutinja i Staridza, bar dobar deo.sigpic
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostAko bi vratio formu iz Porta i Liona, Hoze ide na klupu pre ili kasnije.
Bio nekad jedan od vecih potencijala na levom beku. Valjda BR to izvuce iz njega kao iz Kutinja i Staridza, bar dobar deo.
Comment
-
Originally posted by Scouser View PostAko Hoze zadrzi formu sa prosle utakmice ne vidim zasto bi uvao igrao pre njega. Hoze je bio jedan, po meni, od boljih igraca na terenu. Bilo ga je svuda u odbrani siguran, a i dosta je ofanzivan samo da je dao onaj zicer.sigpic
Comment
Comment