Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Philippe Coutinho created more chances than any other player in the @premierleague on the opening day.
Sky prenio kako je Cissokho blizu prelasku na Anfield, pozajmica je u pitanju.sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
don't support us when we win."
Comment
-
Originally posted by Sir Giggsy View PostVrv ste vec procitali da se interesujete sa ovog "naseg" Zivkovica... ima li tu istine? Mislim mlad je momak, i da ga kupite verovatno ce odmah biti prosledjen na pozajmicu.sigpic
Comment
-
Toga sam i ja svestan, treba igrac koji odmah ide u startnih 11... vec pitam ovako posto citam svuda.
Ne bi me cudilo, ocigledno da BR trazi igrace koji mogu da budu glavni nosioci tima za koju godinu.
EDIT: Btw, po engleskim portalima se pise kako ce se BR okrenuti Daimau ukoliko ne uspe da dovede Vilijana jer navodno su Junajted i Totenhem resili da se ukljuce u trku.Last edited by Sir Giggsy; 18-08-13, 14:05.
Comment
-
Liverpool i Tottenham su poslali ponude, vjerovatno iste ili slične, tako da je sada na Willianu da odluči. Dosta engleskih pouzdanijih medija je prenijelo kako će u naredna 24 sata sve završiti sa Tottenhamom, no ja se i dalje nadam da će izabrati Liverpool. Tottenham ostaje bez Balea, tako da će ići po nekog klasnog igrača, Willian izgleda kao najbolja opcija za nadopunjenje glavne uzdanice Spursa.sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
don't support us when we win."
Comment
-
Ma osecam da je to to, veciti smo baksuzi. Ne vidim iskreno sta to moze Totenhem da mu ponudi sto mi ne mozemo. Igraju LE ali za takvog igraca to je nista. Ako nudimo vecu platu, stvarno nemam predstavu. Nit je bolja atmosfera, niti bolji projekat, ni trener ni velicina kluba, ni navijaci ni nista.
Izgleda da je Dzerard resio situaciju izmedju Rodzersa i Suareza.sigpic
Comment
Comment