Originally posted by Vladan
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Originally posted by maliajnstajn View PostPa brate moj mili, opet ti o Spursima i njihovim finansijama hahah
Elem, 1m bi trebalo platiti za Alya, pa 5m kasnije otkup. Neki twitterasi pricaju o njegovoj sjajnoj partiji protiv Evertona, kazu imao asistenciju i stavio Deulofeua u dzep.
DONE DEAL: Confirmation that French left back Aly Cissokho has completed a season long loan deal with #LFC from Valencia.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Mozda BR hoce i da ga proda. Prosle sezone ga je onomad drzao na klupi i rekao da on i Stjuart mogu da idu ako ne podignu formu. Kasnije se Hoze digao i odigrao mnogo bolje ali mozda BR i dalje stoji pri svom. Otisli su Stjuart i Kerol za koje se odmah videlo da ih ne gotivi.
Svakako mislim da mu je ovo poslednja sezona u klubu ako udjemo u LS a ako ne udjemo mozda odigra jos jednu jer zavisi koga cemo moci da dovedemo.sigpic
Comment
-
Originally posted by Ukacca View Post
Brendan Rodgers drzi do svojih rijecisigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostZakljucuju. Suarez je trenirao sa prvim timom pa misle da se izvinuo. Upalite SSN strim pa gledajte uzivo da prenose da Suarezov kamp ne pokazuje znake izvinjenja.
Brendan Rodgers drzi do svojih rijecisigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
O tom povratku na trening i jesu bili razgovori a ne o mogucoj ponudi Arsenala od 49 miliona kako je pisano.
Mora malo i da se popusti, nazalost. Meni posle onoga inace ne bi igrao ali nismo mi u nekoj situaciji da biramo. Vidim da deluje zadovoljno i da mu Dzerard jos nije oprostio.
Ako dodje Vilijan, to ce uticati pozitivno na njega, klub pokazuje ambiciju i povecavaju se sanse da on igra na nivou posle suspenzije.sigpic
Comment
Comment