Eriksen mislim da je realnost jer ne vidim ko moze da vam bude konkurent na leto za njega. Bogati ce da se okrenu Isku, Dzejmsu Rodrigezu, mozda Geceu tako da mislim da su Eriksen i Belanda realne jeftinije opcije za ostale klubove a i pitanje ko ce juriti 10-ke. Real, Barsa, Siti imaju odlicne igrace na toj poziciji, mozda Arsenal, mozda ludi Sparsi opet (mada imaju 3 igraca tu) i mozda mi ako ode Runi.
Esli Vilijams ima neke lude statisicke podatke za stopera ali mi se nikad nije svidjao i obzirom da ce u avgustu da napuni 29 godina ja bih to zaobisao, jedino ako Rodzers bude tvrdoglav pa ga dovede.
Ben Arfa je odlican igrac ali sklon povredama i msm da ce ga Njuka preceniti, De Vrija nisam gledao dok je Markovic odlican potencijal, ali za sada samo to - potencijal (a i iskreno mislim da nije za PL).
Esli Vilijams ima neke lude statisicke podatke za stopera ali mi se nikad nije svidjao i obzirom da ce u avgustu da napuni 29 godina ja bih to zaobisao, jedino ako Rodzers bude tvrdoglav pa ga dovede.
Ben Arfa je odlican igrac ali sklon povredama i msm da ce ga Njuka preceniti, De Vrija nisam gledao dok je Markovic odlican potencijal, ali za sada samo to - potencijal (a i iskreno mislim da nije za PL).
Comment