http://footyroom.com/oldham-3-2-liverpool-2013-01/ evo za sve one koji nisu gledali
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Nije valjda da su odigrali tako loše? Baš sam vjerovao u Coatesa i Robinsona, ali Coates je i prošlu utakmicu imao dosta kiksova, nesiguran bio. Možda bi fakat trebala neka posudba da se odradi da ide na kaljenje. Vidim spominje se opcija Coates za Williamsa, mada sam skeptik po tom pitanju i mislim da neće doći do realizacije toga. Traži se štoper očigledno, sve su prilike da Carra na kraju sezone pak ide u penziju.sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
don't support us when we win."
Comment
-
Danas se sve vidilo na terenu ko zasluzuje da igra za Liverpool a ko ne. Najgori su bili Coates, Robinson, Borini i Wizdom, stvarno ne zasluzuju da igraju u prvom timu a bogami ni da budu na klupi. Dobro za Borinija bi se moglo reci bio je povredjen i da jos nije spreman ali za ostale nema izgovora. Poraz od treceligasa se nije smio dogoditi ali sta da se radi... Nadam se da da je Brendan izvukao neku pouku iz ovog meca i da ce uspjeti srediti ekipu za mec sa Arsenalom.
Comment
-
Pa ja ne znam sta rade ti skauti, po Francuskoj milion mladih stopera, povezivali smo se sa Mirinom, a on je sjajan potencijal, medjutim nista od njega... Stoper je ocigledno potreban, jedini normalan je Agger, Skrtela ne bi komentarisao, on je bez Aggera go k...c, a opet sa njim cini sjajan tandem.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Brendan je mogao komotno i Karagera u startnu, bolje bi odigrao sa svojih 35, nego ovi paceri ne iskusni...Bill Shankly : "Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that".
Comment
-
Polako ljudi, nije ovo nikakva katastrofa. U sredu cemo sve videti. Lukas i Dzerard u vezi to je odmah drugacije, jos ako treci bude Henderson odlicno. Sad ostaje pitanje bekovski par, Andre desno nek retko prelazi pola i fokusira se na defanzivu a levo ako nema Glendze, Stjuart pa sta bog da. Kao da Arsenal nije izuzetno ranjiva ekipa, nema cega da se bojimo osim da Lukas i Alen ne budu zajedno na terenu.sigpic
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostMozda je Arsenal ranjiv, ali po ovome sto citam Liverpool je supalj kao svicarski sir. Primili su 3 komada od 3. ligasa, sa sastavom koji ce biti slican u srijedu.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
Comment