Liverpool manager Brendan Rodgers wants his scouts to make the most of the wealth of emerging talent on their own doorstep.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Jack Sear @Jack_Sear_
Rodgers has been saying for weeks that the budget was always going to e tight this month and that we’ll have more to spend in the summer.Jack Widnell @jackwidnell
@Jack_Sear_ it's the mix up in communication. One week Rodgers says there's cash, then it's 'be patient'. Once FSG say £40m, then nothing…Jack Widnell @jackwidnell
FSG are taking Liverpool fans for a ride telling us there's funds, but telling those at the club a different message. Sounds familiar.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Ćale mu od početka tu nešto mulja i petlja se oko svega. Nadam se i da neće doći jer ga sigurno ne možemo uzeti za cijenu ispod 5m, a za neprovjerenog igrača u Premiershipu je mnogo sve iznad. Ima još gotovo polovina previđenog novca za januar, tako da očekujem još minimalno jedno pojačanje.
Za Assaidia koji ide na ACN se interesuju Ajax i Galatasaray. Što se mene tiče sačekati ljeto pa Ajaxu dati Assaidia + novac za Eriksena.sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
don't support us when we win."
Comment
-
-
Reina, Wisdom, Agger, Skrtel, Johnson, Gerrard, Lucas, Allen, Sterling, Sturridge, Suarez, Jones, Carragher, Coates, Robinson, Shelvey, Henderson, Suso, Downing, Borini.Povratak Borinija.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Rory Smith (Times): Swansea are believed to have bid £7m for Thomas Ince.
Teško mi je za povjerovati da bi Swansea bila spremna dati te pare za Incea. Znamo kakvu transfer politiku imaju i da je ovo sigurno ciljano odrađeno. Što se mene tiče neka ide tamo, taman imali bi 35% od tih 7m što se može iskoristiti za dovođenje Sneijdera.
Mada i to mi je dosta sumnjivo, puno traži i veliki su mu zahtjevi. Inter nije toliki problem i to obeštećenje od 10-ak miliona, ali njegova plata jeste - gotovo velika kao i obeštećenje.
Nešto mi vuče da je ovo sastav za derbi: Reina - Johnson, Škrtel, Agger, Wisdom - Lucas, Allen, Gerrard - Downing, Sterling, Suarez.
Ne vidim gdje bi mogao neko drugi upasti, sem ako Rodgers ne pruži priliku Sturridgeu, ali sumnjam jer će on vjerovatno biti džoker sa klupe.sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
Comment
-
-
Pozdrav redsi.Nova sam ovdje,jako puno volim Liverpool nadam se da cu upoznati jos mnogo novi fanova najboljeg tima na svijetu.
Jedva cekam sutrasnji mec ,abd pobijediti cemo Scum,iako ce imati 12-og igraca Webba !!YNWAAt the end of the storm is a golden sky
Comment
-
Dobrodošla Dzeny, nadam se da ćeš imati ugodnu diskusiju i druženje na forumu. Sutra idemo po povoljan rezultat na Traffordu, vjerujem u kapitena i Suareza, a Webb samo neka radi svoj posao - pošteno.sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
Comment
-
Hvala puno Merlin
Takodje i ja najvise vjerujem u Stivija i Suareza,nadam se sto boljem rezultatu,optimisticna sam osoba pa uvijek kazem pobjeda, ali ipak je to veliki derbi.Webb nas je opekao par puta pa se nekako bojim toga,ali treba gledati samo na sto bolju igru i sve ce doci na svojeAt the end of the storm is a golden sky
Comment
Comment