Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liverpool FC -YNWA

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • http://www.dailymotion.com/video/xty...estyle?start=7
    Ovo je ono sto Rodgers zeli
    Originally posted by Casiraghi
    Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
    Originally posted by Casiraghi
    Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

    https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
    Originally posted by Casiraghi
    Srecan Mane svima koji slave.

    Comment


    • Uz onakvu prikazanu igru, pobede ce sam dolaziti, ali moramo znati da je odbrana delovala dosta klimavo, tj Skrtel, veoma slabo je odigrao. To se mora popraviti ako zelimo rezultate, dva glupa gola smo primili i bili veoma nesigurni u par navrata, opustili smo se posle cetvrtog gola, sto je za ove mladje potpuno prirodno.

      Ipak, Martin je dosta nesiguran, on ne moze nikako da se uklopi u ovaj sistem, i treba probati sa Sebom. Wisdom i Suso odlicni bili, Sterling samo drugo, bio je odlican, prvo neprimetan. Suarez................ i to bi bilo to, zaista bez komentara... Sahin sve bolji i bolji, i bice ipak na kraju pun pogodak, i treba sve pokusati da bi se zadrzao za stalno, apsolutno sve. Samo nek teraju mladi ovako, i onda u januaru novog golmana treba merkati, napadaca verovatno a za ostalo cemo videti kako bude tekla sezona, ne bi bilo lose da se gleda neki zadnji vezista, zbog povrede Lukasa, i bolje bi bilo da se merka krilni napadac neki, Suareza neka u sredini, Borini je dobar za back up, Suso i Sterling su tu i Assaidi koji bi uskoro mogao utakmice pocinjati.

      Sto se tice sledecih tekmi, ja ocekujem u naredna dva duela, posle ovakve igre, 6 bodova, za kasnije cemo videti.
      sigpic

      “We have to change, from doubters, to believers, now.”
      -Jürgen Klopp

      Comment


      • Odbrana se za sada sporo prilagodjava novom sistemu, skoro u svakoj utakmici mora neko lose da odigra, juce Skrtel, protiv Sanderlenda Skrtel i Glen, protiv City-a Skrtel itd. Nikako da se odigra dobro u defanzivi, u svakoj tekmi smo primili barem gol, to ne valja.

        Meni se cini da cemo ici po LB-a na zimu. Enrique igra kao drogiran vec duze vrijeme, ako ne udje u formu BR mu je rekao da moze da pakuje kofere, Downing isto tako. Red je da se Glen vrati na desnu stranu.

        Sledeca protiv Udinesea, ocekujem klince i Carraghera Nova sansa za Yesila, Robinsona, Pacheca i ostale. Vjerujem i da ce Jonjo poceti od prvog minuta sa Hendersonom u tandemu na sredini. Mozda i Sinclair bude opet na klupi, ali cisto sumnjam u to. Opet je dao gol za U18 u pobjedi protiv Fulhama juce.
        When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.8

        Comment


        • Last time Tottenham won at Old trafford. Liverpool won the Leaugue.
          Eh, kamo sreće da se ponovi...

          Što se igre u subotu tiče ona je bila na vrlo visokom nivou i ovakva visoka pobjeda je jednostavno morala doći, jer igra i nekoliko prethodnih utakmica, tačnije od početka sezone smo igrali dobro (izuzmemo li poraz od Arsenala) samo što ipak realizacija nije bila na tako visokom nivou. Sada već vidimo kako je sa vremenom sve to (nadam se) došlo na svoje, Suarez počeo da igra u svom stilu, iako sam exploziju očekivao već i protiv Uniteda tada je izgorio u želji da se dokaže, zatim Sahin postaje sve kompletniji iz utakmice u utakmicu. Tu su naravno Wisdom novo otkrivenje Rodgersa i dokaz koliko taj čovjek ima petlju da mlade igrače ubacuje, te Suso koji oduševljava kad god dobije priliku.

          Sada slijede 2 'lakše' utakmice kući u Premiershipu i tu imperativ mora biti 6 bodova, dakle samo pobjede dolaze u obzir. Što se Evropa lige i Capital One Cupa tiče to je kao što svi u klubu ističu manje/više važno, ako se uradi šta dobro i jeste, ako ne idemo dalje i to je to. Najvažnije je da će u tim takmičenjima ponovo mladi dobiti priliku.
          sigpic
          Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
          don't support us when we win."

          Comment


          • Sledeca u ligi protiv Stocara

            Smuci mi se kad pomislim na Delapa i njegova ubacivanja iz auta. Nikad nismo znali sa njima da igramo, sjecam se proslogodisnje smaracine na Anfieldu protiv njih, sansu nismo stvorili, a nisu ni oni. Jedna od gorih utakmica koje sam gledao. Bio bih prezadovoljan minimalcem. Adam se vraca na Anfield, kakve smo srece zabice nam golcinu iz slobodnjaka sa 30 metara.
            When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.8

            Comment


            • Prioritet neka vam bude zelja da izadjete u komadu iz tog meca, bez povreda. Sve ostalo sto ode u vasu korist je bonus.
              Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

              Comment


              • Originally posted by tata Mumi View Post
                Prioritet neka vam bude zelja da izadjete u komadu iz tog meca, bez povreda. Sve ostalo sto ode u vasu korist je bonus.
                Tri boda Mumi, to je prioritet. Nema vise zajebancije, moramo da unistimo taj autobus ispred njihovog gola, na domacem terenu se mora poceti pobedjivati.

                S obzirom na nacin igre kako Stouk igra, oni nama skoro nikako ne mogu dati gol, pre svega su losi u kontrama, a drugo, gol mogu dati samo iz prekida i naravno iz auta (Delap style). Da bi dobili prekid koji moze ugroziti nas gol, moraju napasti a oni ce to raditi vrlo retko tokom tekme, skoro nikad, i to bas zato jer ce vecinu vremena na utakmici posed lopte biti na nasoj strani, e da li cemo mi taj posed iskoristiti ostaje da se vidi, Suarez je u naletu, odigrao je fenomenalno, i ocekujem da nastavi u istom ritmu, isto vazi i za Sahina, jednostavno mora se pobediti sada kada smo malo poleteli.
                sigpic

                “We have to change, from doubters, to believers, now.”
                -Jürgen Klopp

                Comment


                • Nije Stoke bas toliko nesposoban da nije u stanju da dodje do protivnickog gola. Jedna duga lopta prema Crouchu koji ce to spustiti i eto ih u sansi da izbore prekid. Nemojte previse od Suareza ocekivati. I prosle sezone je znao zablistati na jednoj utakmici pa ga onda nema na 5. Nema konstantnost. Ne kazem da cete kiksati, ali bice tesko. Ovo vam je must-win tekma, to se slazem. Samo nije s njima nikad prijatno igrati i uvijek strijepis da se neko ne povrijedi, bar je tako kod mene.
                  Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

                  Comment


                  • Originally posted by tata Mumi View Post
                    Nije Stoke bas toliko nesposoban da nije u stanju da dodje do protivnickog gola. Jedna duga lopta prema Crouchu koji ce to spustiti i eto ih u sansi da izbore prekid. Nemojte previse od Suareza ocekivati. I prosle sezone je znao zablistati na jednoj utakmici pa ga onda nema na 5. Nema konstantnost. Ne kazem da cete kiksati, ali bice tesko. Ovo vam je must-win tekma, to se slazem. Samo nije s njima nikad prijatno igrati i uvijek strijepis da se neko ne povrijedi, bar je tako kod mene.
                    Ma nisu nesposobni, ali tom timu napad nije jaca strana, valjda to svi znaju. Oslanjaju se na te prekide, duge lopte i aut, klasika Engleza dugi niz godina, dobili su Svonsi koji je dosta ocajan u poslednje vreme, iako su imali 39% posed, ali mi smo daleko kvalitetniji tim, i jednostavno moramo da izdominiramo u mecu.
                    Drugo, kako mozes reci da ne ocekujemo previse od Suareza ??? Nemoj zajebavati, covek nam je najbolji igrac, od njega se uvek puno ocekuje i ja bas mislim da ce ove sezone sve doci na svoje mesto kada je on u pitanju. Nekonstantan ?? Prosle sezone samo u parametru postizanja golova je bio takav, lose finisiranje, za ostalo on je prakticno mnogo dao Liverpulu i pokazao umece, neke stvari koje se u statistici mozda i ne vide on to radi, tako da daleko od toga da je on nekonstantan. Ovo sto je protiv Norica pokazao, ja sam jos samo jednu takvu partiju u Engleskoj ligi video od nekog igraca ove sezone, a to je Hazard kada je imao one 3 asistencije protiv Redinga.

                    I ja se plasim, mesari su to, jos im igra Adam, a znam sta je on sve radio kod nas.
                    sigpic

                    “We have to change, from doubters, to believers, now.”
                    -Jürgen Klopp

                    Comment




                    • Koji majstor
                      TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

                      "There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

                      LFC:18+5=THE GREATEST

                      Comment


                      • U21 razbise Fulham 3-0. Igrao Cole 60 minuta i postigao jako lijep gol. Morgan dao isto sjajan gol, a treci je bio autogol nakon suta Adorjana. Konacno debitovao Teixeira, igrao je nekih 10-ak minuta. Ngoo je bio uzasno sebican, pretjeruje cesto i zato ga nema u prvom timu. Coady sabio, odavno nije odigrao ovako dobro, vidi se da je ucio od Allena, par vrlo dobrih pasova u prostor, u defanzivi neprelazan, Gerrardovski pozrtvovan, kapitenski je odigrao.
                        Sama nastavlja da igra odlicno, igrao je u paru sa Sokolikom koji isto bio jako dobar.

                        Kakav je as Raheem.
                        Last edited by The Admiral; 01-10-12, 16:02.
                        When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.8

                        Comment


                        • Originally posted by Joe Cole 10 View Post


                          Koji majstor

                          Hocu i jaaaaaaaaaaaaaaaa
                          sigpic
                          "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                          AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

                          Comment


                          • Originally posted by Freshman91 View Post
                            Drugo, kako mozes reci da ne ocekujemo previse od Suareza ??? Nemoj zajebavati, covek nam je najbolji igrac, od njega se uvek puno ocekuje i ja bas mislim da ce ove sezone sve doci na svoje mesto kada je on u pitanju. Nekonstantan ?? Prosle sezone samo u parametru postizanja golova je bio takav, lose finisiranje, za ostalo on je prakticno mnogo dao Liverpulu i pokazao umece, neke stvari koje se u statistici mozda i ne vide on to radi, tako da daleko od toga da je on nekonstantan. Ovo sto je protiv Norica pokazao, ja sam jos samo jednu takvu partiju u Engleskoj ligi video od nekog igraca ove sezone, a to je Hazard kada je imao one 3 asistencije protiv Redinga.

                            I ja se plasim, mesari su to, jos im igra Adam, a znam sta je on sve radio kod nas.
                            Ja ti rekoh da je prosle sezone znao odigrati tekmu kao neki dan, pa ga onda nigdje nema nekoliko utakmica. Jeste mnogo dao vama ali je brate mnogo i prmasio. Ocajnu realizaciju je imao, a vama je trebao neko kao Demba ili Cisse, da samo trpa. Kazem opet, moguce da ove sezone uvalja 20 golova, ali jos je rano ocekivati tako nesto. Potrebna mu je golgeterska forma.
                            Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

                            Comment


                            • Originally posted by tata Mumi View Post
                              Potrebna mu je golgeterska forma.
                              5 golova na sest meceva naglasava golgetersku formu. On je pet golova prosle sezone u ligi dao tek u 15-toj utakmici lige, veliki je ovo napredak, i to nisu 5 nekih dziberskih golova , svaki od njih je na izuzetno kreativan i kvalitetan nacin postignut, i sve navodi na to da ce on ove sezone da pokida, ali treba mu podrska od strane tima i mislim da ce je dobiti. Videcemo, protiv Stouka ako opet bude strelac, znaci ce da je usao u golgetersku formu, mada meni je i nebitno to ako on umesto gola, asistira saigracima i time donese pobedu timu sto je puno puta radio prosle godine, zato i kazem da on nije bio nekonstantan, igrao je uvek na nivou, skoro uvek, ali jednostavno nije mogao da pronadje mrezu. Takav je tip napadaca, da se od njega ne ocekuju samo golovi, vec i asistencije kao i druge neke stvari, dok npr za Girouda mozes reci da je nekonstantan i totalno van forme, jer je njegova duznost "samo" da zabija.

                              Imas i primer Dembe, koji je uvaljao na polusezoni 15 komada, i celu drugu nije video gol, a ocekivali su ljudi 30 od njega. 'Ocu reci da nikad nije ni rano ni kasno ocekivati od napadaca 20 po sezoni, nikad.

                              Sta reci za Raheema, da l' sad neko ne veruje da on ima troje dece ??
                              sigpic

                              “We have to change, from doubters, to believers, now.”
                              -Jürgen Klopp

                              Comment


                              • Lee Mason sudi utakmicu protiv Stokea.

                                Tu naravno kao što sam već rekao imperativ moraju biti 3 boda, bez obzira što se radi o dosta teškom protivniku za igrati. Oni će igrati svoj bunker i braniti se, u tome i jesu najjači, ali smatram da Sterling-Suarez-Suso (Assaidi), te iza njih Gerrard, Sahin i Allen mogu probiti taj bunker i pobijediti. Vrijeme je za prvu pobjedu na Anfieldu, a konačno dolazi ekipa koja nije u samom vrhu samim time to je dobra prilika za nova 3 boda.

                                Kad smo već kod Dembe izgleda da se pojavio neki interes naših za njega:

                                http://www.lep.co.uk/sport/football/...a-ba-1-4981272
                                sigpic
                                Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
                                don't support us when we win."

                                Comment

                                Working...
                                X