Rodgers upravo potvrdio da je Carroll na medicalu u West Hamu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Originally posted by C-Bosh View PostRodgers upravo potvrdio da je Carroll na medicalu u West Hamu.
Završeno je sve sa Yesilom.sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
don't support us when we win."
Comment
-
Neka mu je sa srećom da se pokaže tamo pa ga možda i kupe.
Nisam gledao utakmicu, ali vidim da je Reina napravio neki kiks za 0-1 pa Suarez kao po običaju nas spasio po ko zna koji put. Izgleda da je završnica ponovo bila loša, dosta prilika ali bez golova, naravno i nekoliko puta okvir gola pogođen.
U Capital One Kupu igramo protiv WBA ponovo u gostima.
Sky Sports understands Liverpool lining up a move for Chelsea's Daniel Sturridge as replacement for Andy Carroll.sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
Comment
-
Originally posted by Merlin View Post
Neka mu je sa srećom da se pokaže tamo pa ga možda i kupe.
Nisam gledao utakmicu, ali vidim da je Reina napravio neki kiks za 0-1 pa Suarez kao po običaju nas spasio po ko zna koji put. Izgleda da je završnica ponovo bila loša, dosta prilika ali bez golova, naravno i nekoliko puta okvir gola pogođen.
U Capital One Kupu igramo protiv WBA ponovo u gostima.
Comment
-
Neka mu je sa srecom nadam se da ce pokidati tamo, imace sistem koji je podredjen njemu, tako da ocekujem golove od njega.
Brendan Rodgers: We've got a number of targets, in mind. We need a replacement for Andy.When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.8
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostSprematel te zivce za derbi?
I meni ga je nekako žao jer sam mislio da će dobiti još jednu priliku pogotovo nakon onih partija na kraju prošle sezone, ali ode Kenny i sve pade u vodu. Da je Kenny ostao vjerujem da bi Carroll i dalje nosio dres Liverpoola, ali šta je tu je, vjerujem Rodgersu i nadam se da zna šta radi. Sada je potreban 1 napadač, a vremena je ostalo malo.sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
Comment
-
Times - Chelsea are willing to let Daniel Sturridge leave on a season-long loan to Liverpool if they succeed in signing André Schürrle. #LFCAnfield Mole @AnfieldMole
When we approached #cfc about #sturridge earlier in window they told us to come back late in window #lfc
Pete O'Rourke @SkySportsPeteO
Sky Sports understands Joe Cole has rejected a move to Spartak Moscow. #LFCLast edited by The Admiral; 30-08-12, 23:39.When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.8
Comment
-
Jedino tako je moguće da dovedemo Sturidgea za neku pristojniju cijenu jer teško da bi ga Chelsea lako pustio kada su i oni tanki sa igračima na toj poziciji.
Svaka čast Suarezu. ;)sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
Comment
-
Nazalost direktor Neverkuzena Rudi Voller vec nekoliko puta izjavio da nece pustiti Scuhrrle-a,a i igrac je rekao da mu je zao ali ove sezone nece napustiti klub,a zelio je preci u Chelsea ...
Isto tako on igra krilo i poluspica,nije napadac...Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by Merlin View PostDobit ćemo samo milion obeštećenja, ništa od onih 17m na kraju ako izbore opstanak?
Završeno je sve sa Yesilom.
Comment
Comment