Ala ga uvalio brat.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Ne umanjujem genijalnost suareza, ali ovdje je greska harta, mora postaviti covjeka koji pokriva stativu u zidu. Ali ko mu je kriv sad je to suarez iskoristio i sad svi mogu da placu, a suarez zabio golcinusigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Sta se na Fejsbuku sve moze procitati upravo citam komentare na LFC Serbia grupi...
Onaj Sterling i onaj Kelly kao dva panja. Gore igrace video nisam
U danasnjem susretu bi nam dobro doslo Karagerovo iskustvoŠkrtel nas je unakazio u obe utakmice!!! Agger-Coates do daljneg!
Sta reci.
Comment
-
Odlicno smo odigrali, steta zbog one greske Skrtela zasluzili smo da dobijemo. Mali Sterling odlican, pun pogodak Rodzersa sto ga je gurnuo ispred Downing-a. Inace po meni od svih pojacanja do sada Allen je ubedljivo najvece, jedva cekam da ga vidim u paru sa Sahinom.
Comment
-
Dobar je Sterling bio nema govora, u zadnje 2 utakmice je pokazao više nego Downing za polusezonu. Kakvu samo loptu posla Boriniju kod one odlične prilike za gol, samo što Borini ošuta malo pored gola. Vidi se da nema tu snage za svih 90 minuta, ali to je i očekivano. Vremenom će to sve doći sve na svoje.
Allen jučer imao 94% tačnih pasova, čak je na poluvremenu imao i 100%. U ove prve 2 utakmice sjajan procenat što se tačnih pasova tiče, sličan procenat je bio i protiv WBA.sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
don't support us when we win."
Comment
-
Mislim da imamo jedan od najboljih veznih redova u ligi,jedino mozda city i chelsea imaju bolji od nas!Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Freshman91 View PostDobrodosao Senor...
Inace sto se Sterlinga tice, istina je da nema snage da se bije sa Toure-om, misici ce doci sa godinama. Daleko je konkretniji od Downinga i po meni treba da bude prvo ili drugo resenje na krilu sve zavisi od toga kako se Assaidi pokaze. Procitao sam negde i da ce Downing na levog beka kao back-up Enrique-u.
Comment
-
Znate li mozda kad i sa kim igramo u carling kupu i fa kupu?Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by mareliverpool View PostMislim da imamo jedan od najboljih veznih redova u ligi,jedino mozda city i chelsea imaju bolji od nas!
Liverpool: Allen, Gerrard, Lucas, Sahin, Adam, Spiring, Shelvey, Downing
Arsenal: Arteta, Cazorla, Diaby, Ramsey, Wilshire, Coquelan, Rosicky, Frimpong, Arshavin
City: Yaya, Barry, De Jong, Rodwell, Silva, Nasri, Milner.
Chelsea: Essien, Romeu, Ramires, Lampard, Hazard, Oscar, Mikel, Meireles, Malouda, Marin, Benayoun.
United: Valencia, Anderson, Nani, Giggs, Schols, Carrick, Young.
Swansea: Britton, Orlandi, Michu, Dyer, Routlige.
Everton: Barkley, Osman, Fellaini, Pienar, Nevile.
Newcastle: Cabaye, Anita, Ben Arfa, Gutierez, Maveroux, Tiote, Obertan, Gosling
Sad objektivno prosudjuj da li imate najjaci vezni u ligisigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by mareliverpool View PostMislim da imamo jedan od najboljih veznih redova u ligi,jedino mozda city i chelsea imaju bolji od nas!Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
Comment