Pobeda bi bila haos, ludilo, slavlje, kao da smo titulu uzeli, ali skoro pa nemoguca misija, ima Tevez da unisti Karagera.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Pa bilo bi to fenomenalno i za i igrace i za njihovo samopouzdanje, kao i podstrek za nastavak teske sezone u pohodu na ligu sampiona..Bill Shankly : "Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that".
Comment
-
http://www1.skysports.com/football/news/11669/8019394/
http://www.caughtoffside.com/2012/08...clint-dempsey/
Eto opet počinje priča za Dempseya.
"Idi tamo, uživaćeš. Navijači su sjajni i brinuće o tebi i volit će te". Takve stvari. Rekao mi je da je Enfild najbolji stadion na svijetu. Alonso je osvojio dosta trofeja ovdje i nadam se da ću i ja"sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
don't support us when we win."
Comment
-
Ne znam sta ocekivati danas,predvidjam katastrofu,ali nadam se da gresim
Mozda bolje Coates da igra pre Karagera.
Dakle
Reina,Dzonson,Skrtel,Koates ,Enrike,Lukas,Alen,Dzeri,Asaidi (Sterling),Kerol (Borini),Suarez.Anaheim Ducks,Philadelphia Eagles,Orlando Magic,Crvena Zvezda,Liverpool,Valencija,Torino,KFC
Comment
-
Originally posted by bjelaksson[YNWA] View PostSamo polako momci moramo da vjerujemo i u Dauninga. Zamislite danas Dauning gol i asistencijuAnaheim Ducks,Philadelphia Eagles,Orlando Magic,Crvena Zvezda,Liverpool,Valencija,Torino,KFC
Comment
-
Joseph Musker @Musker_LFC
Just been told Sterling starts.
dom_campbell
Sterling to start against Man City. Massive game for the youngster.sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
Comment
-
Originally posted by Powerslave View PostIpak se opametio Rodzers pa je ostavio Dauninga i Karagera na klupi Koates moze imati problema sa Tevezom,Nasrijem i Silvom jer su dosta nizi od njega,ali jbg kad boljeg nemate.sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
Comment
-
Igrali smo sjajno,Sterling fantastican,Suarez dobar,ceo vezni red isto vrlo dobar,odbrana solidna,jedini koji je po meni razocarao je Borini.
Reina,enrique,agger,skrtel,johnson,allen,sahin,ger rard,sterling,suarez,assaidi (po meni najbolja postava).Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment