Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
-
Guillem Balague @GuillemBalague
Kaka to Liverpool or Manchester United are stories based in nothing. Not true at all
Billy Liddell @Liddellpool
#LFC have emerged as Sunderland's major rivals in the race to sign Manchester City winger Adam Johnson"sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
-
http://www.independent.co.uk/sport/f...g-8063420.html
http://www.liverpoolecho.co.uk/liver...0252-31665752/
Za Johnsona se i dalje interesujemo, dosta medija u Engleskoj su objavili da smo blizu njegovom dovođenju. Za Kaku čisto sumnjam da bi ga mogli dovesti, još pogotovo što je jedan od konkurenata United.sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
don't support us when we win."
Comment
-
Ma koji crni Kaka, to je najveca nebuloza od svih, nema od toga 'leba... Dzonson je taj krilni igrac, najverovatnije, ono za Isca je bio samo interes, tesko da ce ici dalje od toga.
Kop View @KopView
Oussama Assaidi cannot make his Liverpool debut Thursday evening, he is cup-tied after playing with sc Heerenveen in their quailifier. #LFCsigpic
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by Freshman91 View PostMa koji crni Kaka, to je najveca nebuloza od svih, nema od toga 'leba... Dzonson je taj krilni igrac, najverovatnije, ono za Isca je bio samo interes, tesko da ce ici dalje od toga.
Sranje, nece moci da igra EL...
Voleo bi da par klinaca zaigra sad u cetvrtak, bar se nadam.
Comment
-
Smor sto Osama nece moci da igra u cetvrtak, Brendan je gledao juce rezerve mozda i povede nekog klinca u Skotsku. Nadam se da ce Sterling igrati od pocetka, mislim da ce se u najgorem slucaju naci na klupi.
Guardian objavio da je Johnson jako blizu Sanderlenda i da iz nekog razloga preferira odlazak kod njih.When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.8
Comment
-
Originally posted by Scouser View PostMoce da igra grupnu fazu, ako prodjemo
Billy Liddell @Liddellpool
"Liverpool have told Andy Carroll that he must leave the club or remain on the substitutes' bench until the January transfer window"
Boshko, izvori kazu da smo jutors poslali ponudu za Dauninga 2.0, pretpostavljam da je 10m u pitanju. I upravo Siti ceka bas zbog nas, inace bi Adam odavno otisao u Sanderlend, ja sam cuo da bi on preferirao kod nas da dodje, jbem li ga sad...sigpic
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by C-Bosh View PostSmor sto Osama nece moci da igra u cetvrtak, Brendan je gledao juce rezerve mozda i povede nekog klinca u Skotsku. Nadam se da ce Sterling igrati od pocetka, mislim da ce se u najgorem slucaju naci na klupi.
Guardian objavio da je Johnson jako blizu Sanderlenda i da iz nekog razloga preferira odlazak kod njih.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
@Fresh
Da, vidim da se aktivno interesujemo za Johnsona, ali Rory juce rece na onom webchatu da ga vjerovatno necemo uzeti i da ce otici u neki drugi klub. Nadam se da cemo ici po Isco-a, fali nam tih rasnih Spanaca u timu
A ovo za Kerola mi djeluje kao teska glupost.
@Mumi
Moguce da je to.When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.8
Comment
-
Originally posted by Scouser View PostUpravo obrnuto, navijac je Newcastla.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
A massive credit to the Everton fans who sang Justice For The 96 yesterday in response to the travelling Mancs who sang songs about Hillsborough. RESPECT.When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.8
Comment
-
Engleza mi je preko glave Bosh, kao i tebi verujem, Isco bi bio pravo osvezenje a i pojacanje, ali u ovom trenutku daleko blizi klubu je Adam. Barem ce ovaj ako bude dosao biti placen upola manje nego "Kanta"...
Mislim da ovo moze biti vrlo lako istina za Kerola.sigpic
-Jürgen Klopp
Comment
Comment