Samo je Brendan kao lud zapeo za Dempsy-a i Allen-a,kao da su Lavezzi i Martinez u pitanju...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
-
Originally posted by AK47 View PostSamo je Brendan kao lud zapeo za Dempsy-a i Allen-a,kao da su Lavezzi i Martinez u pitanju...
Inace pominjao sam Matija Fernandeza kao neko resenje u vezi, i decko ode u Violu za 3,5m... Jos jedna propustena prilika, pored pomenutog Hoilea.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by Freshman91 View PostKao sto rece Nash, gazde zele Dempsija zbog jbenog marketinga. A Alena ce na kraju dovesti, ovako ili onako, i videcemo koji ce klub vise da profitira.
Inace pominjao sam Matija Fernandeza kao neko resenje u vezi, i decko ode u Violu za 3,5m... Jos jedna propustena prilika, pored pomenutog Hoilea.
Treba nekako Brendanu doturiti link foruma i prevesti mu sve ovo.sigpic
Comment
-
Odlicna stvar sto je Urugvaj veceras ispao,sada se vracaju Suarez i Coates i bit ce spremni za pocetak prvenstva.Sada bi se ubrzo moglo i znati da li ce Ramirez preci koji mi izgleda dosta bolji igrac nego Allen.TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Rodgers je danas najavio da treba ocekivati sledece nedelje 4 nova igraca.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Dobro je što se Suarez i Coates vratiše, iako nije vrijeme na kraju je dobro ispalo. Za ta 4 nova igrača čisto sumnjam, bolje dovesti i 1-2 igrača, ali da su prava pojačanja, nego dovesti 4 polovnjaka ili se zalijetati u zadnjem momentu kao što je bilo sa Carrollom. Trebalo bi se ovih dana nešto više znati i oko Gastona jer je rekao da će poslije OI odlučiti gdje ide, a valjda su Suarez i Coates imali nekog uticaja na njegovu odluku.sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
don't support us when we win."
Comment
-
-
Originally posted by mareliverpool View PostRodgers je danas najavio da treba ocekivati sledece nedelje 4 nova igraca.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by EBSCO View PostRodgers je sam izjavio da su se pregovori dešavali "tajno" tako da je moguće da je već pregovarao sa nekim igračima samo što se nije ništa iznosilo u javnost.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
FB stranice izvor.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment