Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
-
Goal.com eksluzivno navodi da su se Swensea i Liverpool dogovorili oko prelaska Joe Allen-a u redove crvenih za 13,5 miliona funti:
http://www.goal.com/en/news/11/trans...-for-joe-allen
cjena od 10 miliona se odjednom pope na 13,5....
Comment
-
Originally posted by EBSCO View PostIdealno bi bilo ovih par igrača: Gaston Ramirez, Adam Johnson, Julian Draxler, Kevin Mirallas, Dries Mertens, i u NAJGOREM slučaju: Clint Dempsey, Theo Walcott, dobro bi tu došao i Sigurðsson ali eto ukrao ga nam je Tottenham, od vezista jedino će mi biti drago ako dođe ovaj Allen i Holtby, vidim i nešto se šuška oko Xabia Alonsa i Kake mada sumnjam da će nešto biti od toga, i da bude sumnjam da oni mogu odradit dobro više od 2 sezone.
EDIT:
Evo jedna slika sa treninga
[ATTACH=CONFIG]7508[/ATTACH]Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by EBSCO View PostGoal.com eksluzivno navodi da su se Swensea i Liverpool dogovorili oko prelaska Joe Allen-a u redove crvenih za 13,5 miliona funti:
http://www.goal.com/en/news/11/trans...-for-joe-allen
cjena od 10 miliona se odjednom pope na 13,5....
Comment
-
Originally posted by EBSCO View Postjedna fan stranica na facebooku je to objavila, liverpool srbija ja mislim.
Moja poruka novim clanovima,ne pisite bas sve na sto naidjete,izgleda vrlo ruznoZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by EBSCO View PostU početku nisam ni ja vjerovao ali, je pisano kako Real ne produžuje ugovore igračima koji imaju 30 ili više godina, tako da bi tu "vjerovatno" otpali Kaka i Xabi izuzetak je naravno Iker.
Vidi legendo,covjek ima ugovor do 2014. godine,cuj Xabi da otpadne,covjek najvise igra i najkonstantiji igrac,e ne znam sta da ti kazemZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
To za Alonsa stvarno nema smisla. Zasto bi se vracao u tim koji je prosle godine bio sedmi,a pritom jedva igra LE?! On ce svakako hteti da igra LS.
Sto se Allena tice,mislim da je ok. Selvi + 10 m je ipak skuplje nego 13,5. Medjutim to je goal.com,dok malo verodostojniji izvor ne objavi ne verujem!Anaheim Ducks,Philadelphia Eagles,Orlando Magic,Crvena Zvezda,Liverpool,Valencija,Torino,KFC
Comment
-
Originally posted by KERSDRS View PostE dokle smo stigli... Videli su svi da smo glupi ko ... Dali silne pare za Kerola, Dauninga, Hendersona, sad oce neki Svonsi da nas izmuze...Ma treba odustati od igraca.. Ne moze neki Svonsi da ucenjuje Liverpool.. Hoces? Neces, idemo dalje.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Liverpool dogovorio odštetu za Allena !
22-godišnji Joe Allen veoma je blizu prelasku u Liverpool nakon što su dva kluba dogovorila odštetu od £13.5 miliona (€17.3 miliona).
Allen je prošle sezone igrao fantastično u Swanseaju ,čime je zavrijedio i poziv Stuarta Pearcea u reprezentaciju Velike Britanije.
Mediji su već ranije pisali kako Rodgers želi Allena na Anfieldu ,a čini se kako ni Allen nema ništa protiv dolaska na Anfield tako da je ovaj transfer gotovo izvjestan.
Trener Swanseaja Michael Laudrup je rekao kako nije siguran da će Allen ostati u Swanseaju te da će ga morati pustiti ukoliko dođe neka dobra ponuda.Liverpool se nada kako će ovaj transfer biti završen do kraja tjedna.
Nakon Borinija koji bi večeras mogao debitovati protiv Rome ,čini se kako će Allen biit drugo pojačanje kluba.Uz njega ubrzo bi trebao doći i Clint Dempsey.
Također bit će i pojedinih odlazaka ,a među prvima bi trebao biti golman Doni koji će se vjerojatno vratiti u Brazil.On nije putovao u Ameriku zbog osobnih razloga ,ali sve je jasnije kako je njegovo vrijeme na Anfieldu prošlo.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment