Izgleda da ce on biti prvo pojacanje, kako stvari stoje.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Za te pare svakako, mada i nisam toliko zadovoljan, no Brendan zna sta radi, i radio je sa momkom u Celsiju, uostalom, 91. godiste, mlad i talentovan igrac, ne moze da bude lose nikako, samo bolje. Ipak sam nade polagao u Ramireza, takav profil igraca nama treba, i to treba juriti u ovom roku.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by Freshman91 View PostZa te pare svakako, mada i nisam toliko zadovoljan, no Brendan zna sta radi, i radio je sa momkom u Celsiju, uostalom, 91. godiste, mlad i talentovan igrac, ne moze da bude lose nikako, samo bolje. Ipak sam nade polagao u Ramireza, takav stil igraca nama treba, i to treba juriti u ovom roku.
Nazalost, izgleda da se interesujemo i za Dempsija.sigpic
Comment
-
Koja cifra se spominje za Borinija? Izgleda da smo vrlo blizu njegovom dovođenju.
Fabio Borini: Scored 9 goals from 18 shots on target last season (50% conversion) - the 6th best rate of Serie A players with over 5 goals.sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
don't support us when we win."
Comment
-
Originally posted by Freshman91 View PostOko 9-10m, bar tako kazu, pa i ne sme biti veca...
A nadam se da je ta glasina oko Dempsija jedan velika laz... Koji ce nam djavo igrac koji puni 30 god...
Što se tiče Dempseya opet se uveliko povezuje sa nama, a nadam se da će sve ostati samo na ovim nagađanjima kao i prošli put jer nam zaista nije potreban igrač u tim godinama, za cijenu sigurno ne manju od 7-8 miliona.sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
don't support us when we win."
Comment
-
Cim objave BBC i Guardian znaci da je manje-vise sve gotovo, nisam gledao Borinija nikako u Romi, tako da ne znam mnogo o njemu, Prandeli ga je zvao na EP, vjerovatno decko nije los.
Ben Smith @BenSmithBBC
I said there was nothing in Ramirez. Dempsey? I said nothing, yet.Last edited by The Admiral; 10-07-12, 16:36.When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.8
Comment
-
Ovo 'yet' mi se ne svidja sto je rekao kod Dempsija, nadam se da nece biti nista.
@Bosh, talenat je Borini. Brendan radio s njim i u Celsiju i u Svonsiju. Ponekad me podseca na Vierija. Bice pojacanje ako dodje, dobicemo pouzdanog dzokera s klupe, a mozda ce i prvu igrati kod Rodzersa.sigpic
Comment
-
Jakub Blaszczykowski could be on his way out of Borussia Dortmund this summer as Liverpool, Lazio, Inter and two Russian clubs have shown an interest in signing the Poland international, his agent has revealed on the winger's personal website.TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Originally posted by Joe Cole 10 View PostKuba bi za mene bio odlicno pojacanje.Borini-a ne bi volio jer momak jos nije dokazan igrac a takvih mi u klubu imamo na pretek,sad treba i sa njim grah bacati hoce li postati igrac ili nece.Cim Romi nije potreban ne vidim da ce veliki koristi Liverpool imati od njega.
Kuba je ok ali trebaju nam bolja krila.sigpic
Comment
-
Ja koliko znam nisu ga bukvalno otkupili od Parme nego su obje ekipe ponudili cifru,a da suprotna ekipa nije znala koliko je ponudio protivnik i ko je na kraju vecu cifru ponudio dobio je Borini-a.Cak mislim da je Roma ponudila negdje oko 4 miliona i za toliko dobila 50% ugovora.Da ga smatraju za igraca ko ima veliku buducnost sigurno ga ne bi prodavali za danasnje uslove smjesnih 8-9 miliona.Ne kazem da je los igrac,ali radije bi ponudio za nekog 15-20 miliona,ali da znamo koga dovodimo nego ovako rizikivao ko sto rizukujemo vec 3-4 godine pa nas nigdje nema.
Kuba je klasa trenutno za sva nasa krila,ne sad igrac vrhunske kvalitete ali trenutno tesko bolje mozemo dobiti.TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Originally posted by Joe Cole 10 View PostKuba je klasa trenutno za sva nasa krila,ne sad igrac vrhunske kvalitete ali trenutno tesko bolje mozemo dobiti.
Comment
-
Originally posted by Freshman91 View PostKuba je solidan igrac, ali je za LFC jednostavno nedovoljan. Ne poseduje preko potreban kvalitet koji nama treba na krilnim pozicijama.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
Comment