Originally posted by S-Nash
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.8
-
Mi imamo manjak dobrih igraca u veznom redu, treba nam Dzondzo. Moze povucenije, moze na poluspica, zna decko, a i moramo imati dosta jaku rotaciju.
Ok je igrac Gilfi ali bicu zadovoljan time sto je dosao tek kada dodju i oni na prekopotrebnim pozicijama.sigpic
Comment
-
Originally posted by C-Bosh View PostTop 10 najprodavanijih dresova za sada:
1. Gerrard 8
2. Suarez 7
3. Lucas 21
4. Carroll 9
5. Agger 5
6. Skrtel 37
7. Reina 25
8. Carragher 23
9. Jose Enrique 3
10. Henderson 14
sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
don't support us when we win."
Comment
-
Carragher: #LFC almost signed Mario Gomez before we moved for Carroll. It fell through at the last minute, when Hodgson was manager
Liverpool FC 360 - Jeremy's Lfc360
Tello rumours are false. As is us having an interest. Kenny was keen on him. But, that was then.
Fabio Borini linked with a move to Liverpool. (21 year old, Italian striker)
Hendersonu srecan rodjendan, pa da pokaze vise ta muda sledece sezone.When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.8
Comment
-
Rodgers dobro poznaje Borinija, čak je Borini i rekao da mu je on poput ujaka. PSG je također zainteresovan za Borinija. Borini je jako dobar igrač, brzina ga posebno krasi.
Nije valjda...sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
don't support us when we win."
Comment
-
Joj ako vam ovo budu treci dresovi...Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Pa ja ne znam, bice nam to najgori treci dresovi u istoriji trecih dresova.... Lepo kaze Sone, to nam je taktika...
Gylfi dolazi znaci, sad se suska i za Staridza. Pa bolje i on nego Adam Johnson to je sigurno. Pominje se neka cifra od 15m jura, videcemo...sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by Freshman91 View PostPa ja ne znam, bice nam to najgori treci dresovi u istoriji trecih dresova.... Lepo kaze Sone, to nam je taktika...
Gylfi dolazi znaci, sad se suska i za Staridza. Pa bolje i on nego Adam Johnson to je sigurno. Pominje se neka cifra od 15m jura, videcemo...
Ne moze Sturridge, jok.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
Comment