Nisam za Tella jednostavno rekao sam moj stav o njemu... To nije igrac koga trazimo... Zasto su sad odustali od Afelaja ???
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Originally posted by chicharito14 View PostDade ga Carroll, valjda ce ovako igrati i u Liverpoolu sledece sezone. Ali kakav pas Gerrarda )When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.8
Comment
-
http://www1.skysports.com/football/n...ack-Gylfi-deal
Sacekace ipak Brendan Gylfiev odgovor, i kaze da ne zeli da ga preotme od Svonsija, tako da videcemo sta ce jos ovde biti...sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Meni je iskreno najlepsi prijem lopte Dzerarda, mogao je opusteno da pusti u aut ali primi je car petom, napravi potez za publiku i onda odlicno asistira. Endi rutinski, a na 1:03 se vidi koliko se odrazio(ili se meni cini), zaista se takva skok igra retko vidja. Odlicna kretnja i positioning, jos kad bi se tako kretao tokom pas igre i vise ulazio u prostor sa onom njegovom levicom bi bio u 5 golgetera Evrope.
Nevera kako je Runiju bilo toliko drago.
A Woy-u umirem kod svake proslave gola.sigpic
Comment
-
Originally posted by Freshman91 View PostAli komentator pobedio... KUROL !!!!!
Bice od njega cudo sledece sezone, pazite sta vam kazem...sigpic
Comment
-
Zato i kazem, treba videti kakve igrace ce dovesti Brendan, to je veoma kljucno, od toga ce zavisiti Kerolova karijera... Ja od njega samo ocekujem da zabija golove, jer to je on, golgeter, niti je dribler, niti je brz sa loptom, coveku je jedini posao da daje golove, i ja samo to od njega i ocekujem. On je zavistan igrac, a cim je on s lakocom davao golove u Njukaslu, a takav je profil igraca, onda znas koliko je sati kad je u pitanju nas vezni red...
Iako znam da nema velikih sansi, i dalje se nadam Belhandi... Talentovan, mlad i vec proveren igrac, on bi nas izvukao iz ovog blata u kojem smo sada... I jedan krilni igrac, jedan vezni, nista vise ne trazim...sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
Comment