Ovo za Dempsija su ciste glasine. Nije u planovima, bar ne trenutno.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Sinoc bio neki chat sa navijacima, Duncan je rekao da su se vlasnici ipak odlucili na prosirenje Anfielda, sto je po meni odlicno resenje, kapacitet bi bio nekih 70 hiljada. Takodje rekao je ovo za Dempsija, plus pominjao je interes Sitija za Skrtela (on je na njihovoj listi za novog stopera), dodao je i da Suarez ostaje 100%, ali to smo valjda znali.
There's an offer to buy from SPL side Motherwell, for #LFC's Danny Wilson.Last edited by The Admiral; 07-06-12, 19:37.When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.8
Comment
-
Moses: Liverpool and Chelsea want me.
http://www.givemefootball.com/premie...8X4abxeirc#_=_Anaheim Ducks,Philadelphia Eagles,Orlando Magic,Crvena Zvezda,Liverpool,Valencija,Torino,KFC
Comment
-
Licio bi na Old Trafford malo.
Vama nije frka oko prosirenja stadiona, jer koliko sam skont'o to se moze prosirivati bez problema. Dok su oko Bridgea poslovni objekti i zeljeznicka, pa je to onda nemoguce prosiriti.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by tata Mumi View PostLicio bi na Old Trafford malo.
Vama nije frka oko prosirenja stadiona, jer koliko sam skont'o to se moze prosirivati bez problema. Dok su oko Bridgea poslovni objekti i zeljeznicka.When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.8
Comment
-
-
@Bosh
Vjerujem da je i to zajebano, al' sigurno je lakse za odraditi nego da moras zeljeznicku pomijerati i jebavati se s njom. Ovo se nekako i moze skontati sa zgradama.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by tata Mumi View Post@Bosh
Vjerujem da je i to zajebano, al' sigurno je lakse za odraditi nego da moras zeljeznicku pomijerati i jebavati se s njom. Ovo ce se nekako i moze skontati sa zgradama.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Kako god okrenes, to je patnja.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by C-Bosh View PostBreaking: Maxi Rodriguez is on verge of signing a deal with his boyhood club Newells Old Boys
http://www1.skysports.com/football/n...l-at-Liverpool
Fans' favourite Maxi told Ole newspaper: "I do not know where these things come from. I have one year left on my contract at Liverpool and did not talk to anybody."sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
Comment