Srecan rodjendan captain fantastic! Sve najbolje legendo i da nas sto duze radujes golovima i asistencijama,kao i do sada! Pa kad se zavrsi karijera da nas vodis u nove uspehe,sa klupe! Ziveo legendo!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Spoiler
18 godina
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
Steve Gerrard, Gerrard
he'll pass
the ball 40 yards
he's better
than Frank Lampard
Steve Gerrard,
Gerrard
http://www.liverpoolfc.tv/news/lates...-no-game-video
Kakav lik je AndyAttached FilesTEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Hahaha, dobar je Andy, ne moze da izdrzi 2 sekunde da ne kaze Yes/No
"BBC's Pat Murphy reports Brendan Rodgers expected to be confirmed as new L'pool manager next 48 hrs. Compensation talks with Swansea ongoing."When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.8
Comment
-
BREAKING: FA confirm Frank Lampard has pulled up in training with a thigh injury. Henderson put on stand by.
Samo zna li neko,kad je objavljen konacan spisak,ima li pravo vise mjenjat ijednog igraca u slucaju povrede.TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
Comment
-
Sky Sports News @SkySportsNews
BREAKING NEWS - Sky ****: Swansea manager Brendan Rodgers meeting with Liverpool this afternoon
Članak da malo bolje upoznate Rodgersa: http://www.telegraph.co.uk/sport/foo...believers.htmlsigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
don't support us when we win."
Comment
-
Originally posted by Liverpool FC View PostA koga bi ste vi vise voleli Martineza ili Rodgersa? Ja bi malo manju prednost dao ipak Rodgersu jer mi deluje nekako ozbiljnije i autoritativnije od Martineza.sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
don't support us when we win."
Comment
-
Izgleda da je Rodgers novi trener,dosta medija je to objavilo,a i na kladionicama blokirana je ponuda za novog trenera.
Graeme Bailey @SkyGraemeBailey
So Liverpool get their man with Brendan Rodgers to sign a three or four-year deal before the weekend. #lfc
Sky Sports News @SkySportsNews
Sky ****: Brendan Rodgers completes talks with Liverpool & is now meeting Swansea chairman Huw Jenkins #SSN
Ono sto je interesantno je da je moguce da necemo imati sportskog direktora.
Eziz Allamov @EzizAllamov
Liverpool will not have Director of Football in the new system. Brendan Rodgers expected to have the full control. [via BBC]
Mourinho on B. Rodgers: "I like everything in him. He's ambitious and doesn't see football very differently from me." - 31.05.2011TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
Comment
-
Fino, fino, mislim da ce Nash biti zadovoljan. Svonsi je igrao odlican fudbal pod Rodgersom, nadam se da ce tako nastaviti u Liverpulu. Sterling i Suso ce dobiti svoju sansu skoro sigurno, ako Brendan dodje.
Valjda nece zavrsiti kao Hodgson.When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.8
Comment
-
Mislim da je on odlican izbor... Martini je bio isto dobro resenje sto se mene tice. Oba tima koji su vodili su igrali prelep fudbal i efikasan. I svidja mi se sto je Brendan u proslosti saradjivao sa Specijalnim, a ovaj ima samo reci hvale za njega...
Tako da, sjajan potez, i svakako cu ga podrzati u njegovom radu, i svakako mi se dopada ideja da nema direktora i da on ima punu kontrolu.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Evo jedan snimak gde gostuje sa Sirerom i Sevidzom. Meni se jako svidja ono sto sam cuo, izgleda kao neko ko poseduje znanje iako je mali uzorak. Malo mi se ne svidja sto ce kompletan sportski deo upravljanja prebaciti na njega ako nema sportskog direktora, ogromna je to odgovornost za nekog ko ipak nikada nije bio u velikim klubovima. Ali puno, puno srece i da konacno dodju rezultati, bice mi drago ako budemo igrali lepo, imamo i tim za to, samo ja ipak najvise rezultate gledam.
Sve najbolje Brendane, YNWA.Last edited by Nebojsa; 30-05-12, 19:10.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
Comment