Originally posted by S-Nash
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Anaheim Ducks,Philadelphia Eagles,Orlando Magic,Crvena Zvezda,Liverpool,Valencija,Torino,KFC
-
Comment
-
Koliko Gerrard ima golova i asistencija u svim takmicenjima? Nasao sam jedan podatak, pa da vidim da li je ispravan.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
-
U karijeri.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by tata Mumi View PostU karijeri.
149 golova u karijeri, a za asistenicje ne znam, negde pise jedno, negde drugo... Na sajtu PL pise npr da ima 5 asistencija u ligi, a na soccernet-u ima samo jednu... Ali nasao sam podatak da ima oko 95 asistencija u karijeri...
Dakle 149 golova i 95 asistencija...;)sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by tata Mumi View PostKoliko Gerrard ima golova i asistencija u svim takmicenjima? Nasao sam jedan podatak, pa da vidim da li je ispravan.
Mada da su tu bili neka druga imena a ne Sise, Baros, Krauc, Kerol, Melor i ostali bilo bi i mnogo vise, kako asistencija tako i golova ali jbg.sigpic
Comment
-
http://goallegacy.forumotion.com/t41...-assists-tally
Moram dupli, evo ovde pise da ima 123 u ligi, sad ne znam ko je tu lud i kakvi su to podaci. Lampardu pise da ima 162, na drugim mestima pise da ima 117 u karijeri i tako za ostale. Ne znam stvarno koliko ko ima.sigpic
Comment
-
http://www.liverpoolfc.tv/news/lates...ack-versus-utd
Rezerve 2-2 odigrale sa United-om,nisam gledao ali kazu da je Suso bio fenomenalan.Sterling nije igrao tako da je moguce da bude medju 18 protiv WBA.
Henry stigao u Liverpool.TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
Comment