Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liverpool FC -YNWA

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Idi bre, ako izuzmes Dzonsona i Hendersona imas tim od 20-ak ludaka.

Al neka, uvek bolje to nego fensercici. Obozavam ih zaista, odavno nismo imali ovako gotivne likove u timu i odavno se nije grupa ljudi ovoliko borila za Liverpul samo ne ide jbg, moraju bolji igraci, kao i nazalost trener iako i dalje razmisljam da li menjati Kenija. Mozak kaze da, srce ne.
    sigpic

Comment

• A joj kralja, da ga nema ne bi se čovjek ni nasmijao pošteno.
      sigpic
      Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
      don't support us when we win."

Comment

• Skrtel,Suarez,Andy,Agger,Bellamy,Stivi(zamalo nije ubio lika u diskoteci) ne zna se ko je ludji,a sve gotivci...
        When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.8

Comment

• Originally posted by C-Bosh View Post
          Skrtel,Suarez,Andy,Agger,Bellamy,Stivi(zamalo nije ubio lika u diskoteci) ne zna se ko je ludji,a sve gotivci...
          Karager, Spiring, Selvi, Dirk, Enrike, Pepe, Dauning(prebio devojku onda, mada su demantovali), Maxi...

Pa face su im dovoljne samo, da nisu fudbaleri rekao bih da su robijasi. Lukas isto nije ludak, eto trojica.
          sigpic

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post
            Karager, Spiring, Selvi, Dirk, Enrike, Pepe, Dauning(prebio devojku onda, mada su demantovali), Maxi...

Pa face su im dovoljne samo, da nisu fudbaleri rekao bih da su robijasi. Lukas isto nije ludak, eto trojica.
            Uskoro ce jos jedan ludak u prvi tim,to je Adam Morgan, kakve su to proslave golova, komedija
            When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.8

Comment

Uskoro ce jos jedan ludak u prvi tim,to je Adam Morgan, kakve su to proslave golova, komedija
              Nadam se da ce uskoro, decko je novi Fauler u svakom smislu.

Nije mi ni Sterling cist.
              sigpic

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post
                Nadam se da ce uskoro, decko je novi Fauler u svakom smislu.

Nije mi ni Sterling cist.
                Normalno da nije,vec je stigao da napravi djecu,i to 2 komada,17 godina jbt.

Comment

Normalno da nije,vec je stigao da napravi djecu,i to 2 komada,17 godina jbt.
                  Jao da to je on, ja zaboravio, jer znam da je Selvi sa 19 sklepao 2 komada ali sad sam se setio da je i ovaj.

E takve careve ocu u klubu dokle god sam ziv.
                  sigpic

Comment

• Zajebavate da vec imaju decu?
                    sigpic
                    http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

• Originally posted by Dacha View Post
                      Zajebavate da vec imaju decu?
                      Rahimova deca tek treba da se rode.

http://www.caughtoffside.com/2011/12...-in-two-weeks/

A evo slike Selvija iz meca sa Totenhemom, poslednjeg na Enfildu prosle sezone kad su donosili svoje bebe. Ne znam gde je druga.

sigpic

Comment

• Ligaski mec sa Celsijem je pomjeren za 8. maj

Comment

• http://www.liverpoolfc.tv/news/lates...s-the-cup-pepe

Mnogo gotivan lik i odlicno je odradio svoj posao u polufinalu, cini se sasvim dobar rezervni golman i voleo bih da ostane u klubu i naredne sezone, kao i da mu Keni da da brani protiv nizeligasa u kupovima.
                          sigpic

Comment

• Ben Smith @BenSmithBBC
                            John Henry and Tom Werner clocking up miles this week. They'll be back on Merseyside for more talks about #LFC this week

Comment

• Upravo sam naisao na podatak da je Barselona jedini tim u Evropi koji provodi vise vremena od Liverpula na protivnickoj polovini. Jos jednom naglasen problem sa realizacijom i mislim bez obzira na igracki kadar, Kenija i sve ostalo da je sustina ove sezone upravo u ovome.
                              sigpic

Comment

• Skoro sam saznao za Dzonsa i njegovog sina Samo neka gura... Vidi se da je vrh lik i dobar covek.
                                sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

Working...
                                X