Jel se igra samo jedna utakmica ?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Liverpool: Jones, Johnson, Carragher, Skrtel, Agger, Gerrard, Spearing, Henderson, Downing, Carroll, Suarez. Subs: Gulacsi, Enrique, Maxi, Kuyt, Shelvey, Kelly, Bellamy.
Sve mi se svidja osim sto Carragher igra a ne Enrique.
Idemo pokazat ko je gazda u graduTEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Jones, Johnson, Carragher, Skrtel, Agger, Gerrard, Spearing, Henderson, Downing, Carroll, SuarezSubs:Gulacsi, Enrique, Maxi, Kuyt, Shelvey, Kelly, Bellamy.When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.8
Comment
-
Selvi i Belami na klupi.
Daj boze da ovo izadje na dobro, jeste da smo malo podigli igru pre neki dan ali Everton je u strasnoj formi. Mada nema to veze ovde ali svejedno ne obecava ni igra ni sastav.
Enrike je u ocajnoj formi, Ager je bolje resenje samo sto treba Keli ili Koates a ne Karager. Onda bi odbrana bila odlicna.sigpic
Comment
-
Sta je ovo, Enrike na klupi ??? Keni je izgoreo skroz... Valjda Hendo nece krilo igrati, a i da ne igra, Selvi bi vise pokazao..
Ae boze pomozi da pokidamo Karamele...sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Prvo poluvrijeme blijedo,u drugom smo dominirali i sasvim zasluzeno pobjedili male plave.Greska Kenny-a sto je Carra igrao a ne Enrique i to nas je kostalo prvog gola i drugi igrac koji nema nikako mjesta u Liverpoolu je Spearing,pa sta je ono majko mila nisam losijeg igraca odavno gledao.Skrtel odlican u odbrani,Suarez igrac utakmice i Andy vrlo dobar mada je fulio onaj zicer popravlja se iz utakmice u utakmicu i sa pravim krilima moze biti jako koristan Liverpoolu,uzima skoro svaki skok trudi se dosta i poboljsao je realizaciju i on i Suarez mogu biti odlican tandem.Sutra se nadam pobjedi Chelsea jer nekako mislim da nam vise leze.Ove godine triput na Wembley-u
TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Suarez sigurno nije igrac utakmice, jeste pogodio ali vrlo bleda partija. Dauning je jedini nesto radio u napadu, samo nema covek srece da neko pogodi njegov dobar centarsut. Nesto bolje 2. poluvreme, nesto bolji mec sa Blekburnom u odnosu na prethodnih par ali sve je to bledo i nedovoljno dobro za ovakav klub.sigpic
Comment
Comment