Originally posted by C-Bosh
View Post
Valjda nas nece napuniti u pm, bar to da ne gledamo. Ako su mogli Mancester lagano kod kuce mogu i nas. Mada me u principu zabole za rezultat. Ako Rahim i Selvi opet udju ja zadovoljan. Cekamo kup da vidimo sta ce tu da se uradi i to je to. Na leto opet jebeni rebuilding, a kao da gledam da ce opet da preplate neke igrace. FSG navodno i ovog leta daje 50 miliona(bilo bi vise da smo bolje plasirani)+ sve sto stigne od prodaje igraca. Kerol, Henderson, Adam, Dauning, Kujt, Maksi, Aurelio, Kol, Akvilani, Spiring - ovde moze da se uzme i do 60-70 miliona. Dakle 120 bi imali u tom slucaju. Hoile za dzabe, Belhanda za 15, Jovetic 20-25, Kuzmanovic recimo za 10, Armeru ne znam kolika je cena i neki spic za backup Suarezu/Joveti koji bi se rotirali na krilu i spicu i odlicno dopunjavali. Hoile i Belhanda takodje dosta menjaju mesta i bila bi to odlicna ofanzivna cetvorka koju bi menjali Sterling, Suso, Toni Silva i taj spic. Iza Lukas i Dzerard, koji sa Lukasem pored moze da igra povucenije. Lampard se na CM mnogo mucio dok se Esjen nije oporavio, sad igra bez problema. Selvi, Tekseira i Kuzmanovic backup, odbrana je odlicna i eto dosta dobrog tima ali tesko da cemo videti i 10% ovoga. Neka kombinacija sa Matijem Fernandezom bi isto mogla da prodje, cena mu se procenjuje na 5-7 miliona, da platimo koji vise isplatilo bi se. Otprilike ovako treba sastaviti tim koji ce duze vreme biti zajedno a kako je krenulo, bicemo tim iz donjeg dela tabele, mozda vec i ove sezone ako nastave ovako. Mada mislim da cemo biti ipak negde na 7-8. mestu, sto je isto velika sramota.
Comment