Coates obavezno u prvu,nadam se da ce Keni to shvatiti.Adam nicim nije zasluzio da igra u prvoj postavi,solidan squad igrac i nista vise,ponekad ga usere neka dobra lopta i to je sve,gdje su ti prokleti prekidi i korneri za koje je Fergi rekao da vrijede 10 miliona,iskreno ne sjecam se nijednog dobrog prekida ili kornera koji je izveo.Shelvey mora da se gura,momak ima znanje i muda sto je najbitnije,zna da postigne gol,ima dobru zavrsnicu,takodje zna i da asistira,sjecam se jedne orgazmicne lopte prosle sezone protiv Fulama u Londonu za Suareza,kakav je to bio pas
Hendo nema sta da trazi na krilu,ne znam kako to Keni i ekipa nisu shvatili do sada.
Ne znam,moramo opet ici u neki rebuilding veznog reda na ljeto,mora se dovesti back up za Lucasa,treba nam kreativac,desno krilo,jednostavno ljetnji prelazni rok smo odradili katastrofalno.Adam ne moze postati WC igrac u 26. godini,Downing takodje,za Henda ne znam,skeptican sam u vezi njega jer je jos uvijek mlad...
Hendo nema sta da trazi na krilu,ne znam kako to Keni i ekipa nisu shvatili do sada.
Ne znam,moramo opet ici u neki rebuilding veznog reda na ljeto,mora se dovesti back up za Lucasa,treba nam kreativac,desno krilo,jednostavno ljetnji prelazni rok smo odradili katastrofalno.Adam ne moze postati WC igrac u 26. godini,Downing takodje,za Henda ne znam,skeptican sam u vezi njega jer je jos uvijek mlad...
Comment