Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liverpool FC -YNWA

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: Liverpool FC -YNWA

Liverpul pred stečajem

Ukoliko do 15. oktobra ne bude prodat, engleski premijerligaš Liverpul će automatski otići u stečaj i biće mu oduzeto devet bodova u šampionatu Engleske $JS}| $JS}|
    Predsednik Liverpula Martin Brogton danas je saopštio da će najveći poverilac kluba, Kraljevska banka Škotske, narednog petka pokrenuti stečajni postupak, ukoliko do tada ne bude potpisan kupoprodajni ugovor sa američkom kompanijom Nju Ingland sport venčers, koja je vlasnik čuvenog bejzbol tima Red soks.Upravni odbor Liverpula odlučio je da proda klub Amerikancima za 300 miliona funti, ali su se sadašnji vlasnici, Amerkanci Tom Hiks i Džordž Džilet, žalili sudu i na tajn način automatski zaustavili proces prodaje. Hiks i Džilet ne dozvoljavaju da klub bude prodat za manje od 600 miliona funti.Upravni odbor Liverpula odlučio je da proda klub Amerikancima za 300 miliona funti, ali su se sadašnji vlasnici, Amerkanci Tom Hiks i Džordž Džilet, žalili sudu i na tajn način automatski zaustavili proces prodaje. Hiks i Džilet ne dozvoljavaju da klub bude prodat za manje od 600 miliona funti. #%d*
    &d$7

Comment

Hiks i Zilet -dzelati Liverpoola.
      Sramno je to sto su uradili od ovakvog giganta kao sto je LFC...

Comment

Sutra pocinje bitka na sudu,koju ce nadam se dobiti Liverpool,a ne ona 2 cirkusanta.
        TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

http://www.liverpoolfc.tv/news/lates...fc-statement-4

+*@WT*48*
          TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

Comment

http://www.guardian.co.uk/football/b...t-verdict-live

Ovo bi mogla biti duga noc,sad se pojavio nekakav teksaski sud koji je zabranio prodaju kluba,jer se Hiks i Zilet zale da im je nanesena velika steta i da odbor radi protiv njih.Samo mi nije jasno kakve veze sud u Teksasu ima veze sa ovim i ko su oni da mogu zabranit prodaju kluba $JS}|

Comment

http://uk.eurosport.yahoo.com/131020...pool-sale.html

Sud u Teksasu odgodio prodaju kluba i izgleda da je iduce saslusanje tek 25 oktobra,sto znaci da je moguce da nam oduzmu 9 bodova,jer se klub mora prodati do petka.Ona dvojica cirkusanata su dobila na vremenu i ako se ovako nastavi mogli bi upropastiti klub #%d*

Comment

a pored sve muke još vas čeka i merseyside derby u nedelju, biće zanimljivo...

Comment

Liverpul ne ide pod stečaj

Fudbalski klub Liverpul može da promeni vlasnike, odlučio je sud u Engleskoj čije je rešenje omogućilo da "crveni" ne odu pod stečaj i automatski izgube devet bodova u Premijer ligi.
                  Dosadašnji vlasnici slavnog kluba Tom Hiks i Džordž Džilet želeli su da sudskim putem obore prodaju za koju je najbolju ponudu poslao "Nju Inglend sports venčurs” (NESV), kompanija koja je vlasnik bejzbol tima Boston Red Soks.
                  Hiks i Džilet su tako želeli da se probije rok (15. oktobar) za vraćanje duga Kraljevskoj banci Škotske, odvedu klub u stečaj i tako sačuvaju više od 100 miliona svojih funti.
                  Sudija je prilikom objavljivanja presude posavetovao predstavnike Hiksa i Džileta da "ne bi bilo primereno da se žale" na ovakvu odluku, a u tim trenucima ispred suda je počelo veliko slavlje onih pristalica Liverpula koji su ovakav epilog i priželjkivali. #$&+|r

Comment

Kao i svaki veliki klub kad zapadne u krizu,krecemo da se izvlacimo.Treba izgurati do Januara a onda kad novi vlasnici uloze u pojacanja,da uzmemo Ligu Evrope.LIVERPOOL FC YOU"LL NEVER WALK ALONE!!!
                    sigpic

Comment

Code:
                      http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2010&mm=10&dd=14&nav_id=465227
                      +*@WT*48*

Comment

Dobar je Cleo ali nije za Liverpool. &+I}\
                        sigpic

Comment

[quote author=caniggia7 link=topic=2667.msg178853#msg178853 date=1287049012]
                          Dobar je Cleo ali nije za Liverpool. &+I}\
                          [/quote]

Pa za OVAKAV Liverpul sigurno da nije.Mogu dovesti i Mesija pa bi i on utonuo u sivilo,100 % sam siguran da se ne bi ni video (u ovakvom Liverpulu).

Comment

[quote author=milanche link=topic=2667.msg178955#msg178955 date=1287060664]
                            Pa za OVAKAV Liverpul sigurno da nije.Mogu dovesti i Mesija pa bi i on utonuo u sivilo,100 % sam siguran da se ne bi ni video (u ovakvom Liverpulu).
                            [/quote]
                            Messi da se ne vidi negde,pa Messi da dodje izvuko bi nas,to je najbolji igrac sveta bre ubedljivo. &+I}\
                            sigpic

Comment

[quote author=caniggia7 link=topic=2667.msg179051#msg179051 date=1287075509]
                              [quote author=milanche link=topic=2667.msg178955#msg178955 date=1287060664]
                              [/quote]
                              Messi da se ne vidi negde,pa Messi da dodje izvuko bi nas,to je najbolji igrac sveta bre ubedljivo. &+I}\
                              [/quote]

Jedino Cak Noris mozda ali Mesi ne verujem.Pruzao bi partije kao na SP %QWT&W

Comment

[quote author=milanche link=topic=2667.msg179167#msg179167 date=1287085007]
                                Jedino Cak Noris mozda ali Mesi ne verujem.Pruzao bi partije kao na SP %QWT&W
                                [/quote]
                                Ma kakav Cak Noris,pa on je smesan za Messija.Messi bi naterao Pantelica da da gol a to ni Cak Noris ne moze.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X