Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liverpool FC -YNWA

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pogledajte kako se samo Pardju odsekao kad ga je video da ulazi.

Daddy's home!

sigpic

Comment

• Vilson na pozajmici u Blekpulu, odlican potez. Naigrace se tamo, slaba je odbrana.

Pozajmica je do kraja sezone.

Samo da kazem da ostanemo cvrsto na zemlji, mnogo jos posla i borbe ima do kraja. Sa zdravim Dzerardom smo sigurno na pravom putu, samo treba da idemo tim putem.
      sigpic

Comment

• Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Nemam sad vremena da pisem puno pa cu u kratkim crtama da se osvrnem na 2011.

Kako je bilo na kraju 2010. ovo je odlicno. Jesam ja palamudio i pljuvao ali bio sam isfrustriran sa prodatim bodovima koje nismo zasluzili da izgubimo i nekim privatnim stvarima. Evo sta sve ima od pozitivnih stvari:

-Povratak Kinga(ne mogu da oprostim sebi sto sam u jednom momentu hteo da ide)
          -Vec sutradan potpuno novi pristup igraca protiv Junajteda u kupu u mecu koji i sami znate kako smo izgubili.
          -Igraci su postali blizi nego ikad.
          -Dolazak Suareza.
          -Pobeda protiv Celsija bez klasicnog spica uz maksimalnu borbenost i pokazali smo Toresu da nismo bilo ko.
          -Porast samopouzdanja odbrane tako sto je Keni par utakmica igrao sa 5 nazad.
          -Povratak pass&move igre.
          -Pobeda protiv Junajteda u derbiju, het-trik mnogo osporavanog Dirka, oducili ih od fudbala kad to niko nije ocekivao.
          -Guranje mladih igraca u vatru umesto snalazenja i stavljanja igraca na pozicije na kojima ne mogu da pruze partije na nivou.
          -Flanaganov debi protiv Sitija.
          -Ulazak Robinsona protiv Arsenala i zaustavljanje Volkota. Najveci remi u istoriji kluba, odbrana je zavrsila u sastavu Flanagan-Kirjakos-Skrtel-Robinson, jos je i Selvi bio na terenu, neverovatno kako su se borili taj dan iako im nista nije islo.
          -Od 12. smo na kraju dosli do 6. mesta a da i Dzerard i Meireles i Ager nisu bili povredjeni vrlo je moguce da bi bilo i 5. ali rotacija je bila preslaba.
          -Keni potpisuje ugovor, sa njim i Klark koji je vrlo vazan covek za nas, kao i dolazak Kevina Kina.
          -Solidno odradjen prelazni rok s obzirom na prethodne i na to da nema Evrope. Ako pojedinci pokazu vise, moci ce da se kaze da je bio dobar.
          -Igraci uzivaju na treninzima koje organizuju Klark i Kin. Tempo je prejak a opet uzivaju, kapa dole Stivu i Kevinu.
          -Sastavlja se kostur ekipe na duze staze.
          -U samoj smo zavrsnici nekog kupa posle dugo godina.
          -Stvaramo mnogo sansi, vise nego ikad u poslednjih 10 godina koliko ja pratim klub. Isto tako nikad manje nismo dozvoljavali protivnicima.
          -Dzerard se oporavio i odlicno izgleda na terenu.
          -Prosle godine u ovo vreme smo bili u donjem delu tabele, sad smo 6. i LS nam bezi 2 boda.

Treba da gledamo pozitivno, ima kao sto vidite dosta pozitivnih stvari. Moglo je bolje, moze bolje, bice bolje. Ima mnogo stvari na kojima treba da rade, medju kojima je glava kljuc i dobijanje "malih" utakmica. Redsi, srecna nova 2012. koja bi mogla da bude nasa, ali ovo nisu za razliku od ranije prazne price. Ima osnova za to. Naravno, nema nikakvog zaletanja i nekog preteranog kalkulisanja.

YNWA!
          Last edited by Casiraghi; 31-12-11, 20:03.
          sigpic

Comment

• E pa dragi moji Liverpoolci srecna nam 2012! Da prvo udjemo u LS,postanemo pretnja velikanima na vrhu,i da u ovo vreme sledece godine gledamo iza sebe,a ne ispred (jer necemo koga da vidimo),a da ti iza budu toliko daleko da se jedva vide.
            Anaheim Ducks,Philadelphia Eagles,Orlando Magic,Crvena Zvezda,Liverpool,Valencija,Torino,KFC

Comment

• Po meni zadnja dva dana u godini bili su fenomenalni za liverpulove navijace ...prvo u petak pobeda,pa zatim sledeci dan Manchester i Chelsea izgube
              Srecna vam svima 2012.

Comment

• Attached Files
                Last edited by Nebojsa; 01-01-12, 17:10.
                Anaheim Ducks,Philadelphia Eagles,Orlando Magic,Crvena Zvezda,Liverpool,Valencija,Torino,KFC

Comment

• http://www.thehardtackle.com/2012/li...of-the-bugger/

It took Gerrard a little over 50 mins – twenty from the Blackburn game – to better Charlie Adam’s (£7m) passing, Andy Carroll (£35m) and Luis Suarez’s (£23m) finishing, Downing’s (£20m) crossing and Henderson’s (£16m) movement. Don’t bother summing up. With good reason, Merseyside claims he is a priceless asset.
                  sigpic

Comment

• Objasnio je covek neke stvari...;)
                    Nego, opet nas povezuju sa Bentom... Cak pise da spremamo da ponudimo 24m... Koga oni zajebavaju..

I da, srecna Nova Godina svima !!!!
                    sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                    -Jürgen Klopp

Comment

• Ako Arsenal uzme Podolskog umesto nas debili smo najveci, morali bi ga uzeti jer bolje ne moze u januaru a fenomenalan igrac. Bent je upgrade u odnosu na Kerola ali nije ni on kalibar koji nam treba posebno ne za 24 miliona.

Nego sta cenite, da li Stivi sutra startuje? Imam osecaj da hoce.
                      sigpic

Comment

• Trebalo bi, mada ne znam jel je fit za 90 min...;)
                        sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                        -Jürgen Klopp

Comment

• Ne znam bas. Mislim da nece igrati celu,a da li ce startovati ili ne... hm... a da pitamo Kenija?

Comment

• U 46. godini zivota preminuo bivsi igrac Liverpula Geri Ablet. Pocivaj u miru...
                            sigpic

Comment

• Liverpool have been given until January 13 to respond, meaning Suarez will be free to play in their next three games, including their Carling Cup semi-final, first-leg trip to Manchester City on January 11.
                              Bolje bi bilo da krene odmah, ovako nece igrati ni protiv Totenhema ni protiv Junajteda. Vratice se u tom slucaju za gradski derbi protiv Evertona ili finale CC ako prodjemo. Ako je vec doslo do kazne, bolje odmah da krene ali sta je tu je, mozemo mi nekako da im pariramo i bez njega uz dobru taktiku.
                              sigpic

Comment

• Hocemo li tuci Shitty veceras?
                                Da li se igra jedna ili dve utakmice?

Comment

Working...
                                X