81.go u 142.utakmice.Strasni golovi i prave majstorije,kada je bio u formi tesko se mogao bolji napadac naci u Europi zabijao Manchesteru,Chelesa-u,Arsenalu,Tottenhamu,Evertonu,City-u,Real-u u Ligi Prvaka itd,a veceras ga gledam kako dobija desetak minuta i kako ne moze da predje dva igraca.Imao je sve u Liverpoolu: status,podrsku navijaca,imao suigraca kakvog nece nikad imati u zivotu,igrao u jednom od najvecih klubova svijeta.Dao je dosta Liverpoolu,ali Liverpool nista manje mu nije dao.Imao je priliku da postane legenda kluba,a sve je to odlucio napustiti i sada ima klupu zacementiranu i klub kojem trenutno ne ide nista bolje nego Liverpoolu.Ni dan danas mi nije jasna njegova odluka,ali se nadam samo da ce mu karijera ici sto dalje od Liverpoola i da se nece nikad spominjati njegov povratak u klub jer Liverpool nikad nije bio nicija .urva.Ovo pisem samo zato jer mi je zao sto nisam gledao makar mjesec dana tandem Suarez-Torres jer mislim da bi to bio strasan duo,ali vec sam rekao Torres vise nikad u klubu pa kad bi ga neko i dzabe nudio.
A Suarezov advokat najavio da ce se zalit na odluku o suspenziji od 8 utakmica i kazni od 40 000 funti i da ce ici do kraja sa ovim.
Glen Johnson
I will support who i want when i want!!! There are a lot of reasons why I'm standing by Luis Suarez!!!
Zagrijavanje pred mec sa Wigan-om.
Comment