Ma dobro svako ima svoje misljenje, pitanje je dal bi Falkao nesto uradio da je Hulk npr otisao, ne igra nesto fenomenalno u Atletiko Madridu, a ne igra dobro zato sto nema ko da mu asistira i pravi sanse pa on sam mora da stvara sebi sanse, iako nije takav tip napadaca... Videcemo Hulka u nekom vecem timu, moje misljenje je da Quaresma nije ni blizu Hulkovog nivoa, statistika samo potvrdjuje, a igraju na istim pozicijama... Pratio sam Porto prosle sezone skoro svaku utakmicu, i znam ko je najvise doprineo timu... AVB je napravio fantastican sistem, i svako je imao svoj posao, i zato sam ih i predvidjao da barem do cetvrt-finala doguraju, ako tim ostane isti, ili pre svega ako AVB ostane... Kad je on otisao sistem se raspao i ovo sto trenutni trener Pereira radi je smesno, i on je najvise kriv za onakve partije u LS.. Naravno i Falkaov odlazak je dosta uticao na igru Portoa...
Nisam ljubitelj da srpski napadaci i veznjaci idu u Liverpul, pre svega da nam se ne desi kao ova situacija sa Jovanovicem.. Pre bih voleo da Sulejmani gradi negde drugde karijeru, pre svega zbog reprezentacije, jer ne bi imao prostora u Liverpulu...
Inace, ne bih imao nista protiv Sulejmanija.
Comment