Koja je legenda bio, i ostao, ikona Liverpula... Sad citam citate, fantasticno, toliko jednostavni i sa puno humora... Pocivaj u miru, Bile...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Selvi otisao u Blekpul na pozajmicu, odlicno za njega, igrace 100%.
Omladince smo zapostavili ovde, lose su startovali u LS ali evo konacno prve pobede protiv Moldea 3:0. Morgan usao i dao 2 komada, Silva je jos bio strelac. Imamo realne sanse za prolaz dalje ako ne izgubimo. Imamo 4 boda.sigpic
Comment
-
Originally posted by KingEric7 View PostOce li Dzerard biti spreman da bude u startnih 11 protiv Junajteda?
Normalno je da postoji ogromna zelja kod svih i njega samog naravno. E sad, pitanje je koliko ce biti spreman tada. Neki plan i jeste da on bude spreman za derbi. Imace 2 nedelje pauze da se dodatno spremi. U svakom slucaju, cenim da ce odigrati bar 25 minuta. Ne forsira ga niko, prica se sa njim dosta o svemu, pazljivo ga analiziraju i prate oporavak. Dok je pauza, njemu ce se jos vise posvetiti strucni stab. Uglavnom, sve zavisi od njegovog napretka. Keni sa njim nece rizikovati sigurno.sigpic
Comment
-
Ljudi osvanuo je dan derbija!
Zasto cutite?
Liverpool: Reina, Kelly, Enrique, Carragher, Skrtel, Kuyt, Downing, Lucas, Adam, Carroll, Suarez. Subs: Doni, Coates, Gerrard, Henderson, Bellamy, Flanagan, Spearing.Anaheim Ducks,Philadelphia Eagles,Orlando Magic,Crvena Zvezda,Liverpool,Valencija,Torino,KFC
Comment
-
Poslije Uniteda sigurno najbitnija utakmica za nas.Ono sto sigurno mozemo ocekivati je rat na terenu.Cahill je ipak spreman za utakmicu i igrat ce od prve minute.Drago mi je sto je Kuyt u prvoj postavi,jedino me brinu stoperi Carra i Skrtel,a ovo bi mogla biti utakmica za Carrolla i prognoziram naravno makar jedan crveni karton.
COME ON REDS.
YNWATEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
dobrodosao
i kakvi su utisci?
posto je ovo sajt sk-a, prvo da pitam da li je onaj komentator lud? "kerolu dusa u nosu..." pa "suarez nije u najboljoj formi" (obojica po gol, dva fantasticna pogotka)...pa komentari na racun adama... ne razumem.
sve u svemu, prvo poluvreme raspad, drugo dobro od ulaska steve i belamija. kako su digli igru, ja ne verujem.
nadigrali smo ih, to se vidi i po gol sansama, i po posedu lopte, a sad se oni naravno bune zbog crvenog i kazu da su nam sudije naklonjene. verovatno isto kako su nam bili naklonjeni i protiv totenhema sa dva crvena.
Comment
Comment