Glen se ponovo povredio, pauzirace jos 5 nedelja. Definitivno u januaru (najkasnije u junu) moramo uzeti novog desnog beka.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Originally posted by Ljuba90 View PostVerujem da ce jedna od meta u Januaru biti Van Der Wiel...ko bi jos mogao?
Moji pikovi su Van der Vil i Smelcer, a ostali mi ne padaju na pamet nesto, stao mozak.sigpic
Comment
-
Smelzer je lijevi bek,samo sad malo vise furaju onog Lowe-a cini mi se,ali je Smelzer njihov prvi izbor i odlican igrac
Van der Viel je skup i nece ga biti lako dovesti,ali mislim da bi on u Engleskoj igrao odlicnoZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostSmelzer je lijevi bek,samo sad malo vise furaju onog Lowe-a cini mi se,ali je Smelzer njihov prvi izbor i odlican igrac
Van der Viel je skup i nece ga biti lako dovesti,ali mislim da bi on u Engleskoj igrao odlicno
Glen je odlican, mozda i najbolji u ofanzivi u ligi ali previse povreda.sigpic
Comment
-
Mozda si mislio na Gonzala Castra,desni bek,24 godine i kosta 9 miliona eura-dosta pokretljiv i dobar igrac,vrlo dobar izbor bi im to bio s obzirom da se Leverkuzen dosta lako rijesava svojih igraca godinama unazad radi zarade
Cijena Van Der Viela je 10 miliona prema transfermarktu,ali ga oni nece za ove pare jer je Chelsea pokusavao sa dosta vecom ponudom i nisu ga htjeli prodati,a mislim da ce probati sigurno opet tako da im treba puno vise love za ovog igraca
Mislim da Liverpool treba dovesti desnog beka,ali za neku pristojnu cijenu jer im se januarska kupovina(mislim zasad na Carrolla) nije bas isplatila,tako da bi trebali pokusati dovesti nekog do 10 miliona,nista vise od togaZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Kapiten se ipak ne vraca za vikend ali 99% igra protiv Brajtona u Karling Kupu. Tako je ipak najbolje, da na laksem mecu bude povratak i da tu oseti teren.
Koliko sam video, ovi iz Brajtona uopste nisu mesari i lepo igraju tako da ne bi trebalo da krljaju nase i da bude povreda.sigpic
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostDobijamo 3:1.
a postoje neke sanse da se Dzerard vrati posle trening meca koji je odigrao.
prognoze - pobeda. jos sam cula da su neki ljudi igrali keca na tot-liv, e pa bas sam se iznervirala. posle pucanja sa stoukom, ovo je MUST WIN situacija. ja bih najvise volela bez primljenog gola. 2-0 dosta.
Comment
-
Originally posted by Plavusa View Postprognoze - pobeda. jos sam cula da su neki ljudi igrali keca na tot-liv, e pa bas sam se iznervirala. posle pucanja sa stoukom, ovo je MUST WIN situacija. ja bih najvise volela bez primljenog gola. 2-0 dosta.
Comment
Comment