Originally posted by tata Mumi
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
http://videa.hu/videok/sport/3-0-hen...YMaeNWY80Z3s#b
Hendo i za reprezentaciju nastavlja postizati odlicne pogotke,jos je bio i kapiten u vecerasnjem mecu.TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Originally posted by Joe Cole 10 View Posthttp://videa.hu/videok/sport/3-0-hen...YMaeNWY80Z3s#b
Hendo i za reprezentaciju nastavlja postizati odlicne pogotke,jos je bio i kapiten u vecerasnjem mecu.
A popravio je sut, on ovakve golove nije ranije davao nigde. Vidi se da ostaje posle treninga redovno.sigpic
Comment
-
Igraci koji su nas napustili ovo ljeto,ovde se vidi koliko je dobar posao uradjen,negdje sam citao nisam siguran ali negdje oko 30 miliona funti smo oslobodili za plate:
Daniel Ayala Norwich City £800k
David Ngog Bolton £4m
Chris Mavinga Rennes £1m
Raul Meireles Chelsea £15m
Paul Konchesky Leicester City £1.5m
Emiliano Insua Sporting Lisbon Undisclosed
Sotirios Kyrgiakos Wolfsburg Undisclosed
Dani Pacheco Atletico Madrid Season loan
Peter Gulacsi Hull City Season loan
Stephen Darby Rochdale Season loan
Alberto Aquilani AC Milan Season loan
Joe Cole Lille Season loan
Martin Hansen Bradford City Loan
Nabil El Zhar Levante Free
Thomas Ince Blackpool Free
Christian Poulsen Evian Free
Phillip Degen Released Free
Milan Jovanovic Anderlecht Free
Gerardo Bruna Blackpool FreeTEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Originally posted by Sir Giggsy View PostSad sam shvatio zasto ne volim da pratim Liverpool-ovu temu, ovde je objektivnost ocigledno strana rec!
Comment
-
Originally posted by Plavusa View PostE super sto si tu, taman da te pitam na koliko ste produzili ugovor sa Hauardom Vebom?
Vi ste ukrali pobjedu jednu ove godine,bio je offsaid suareza,tada je svako sutio.
@ostali
Pa vi tvrdite da imate najbolji tim u PL,po cemu to tvrdite?sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Originally posted by manda View PostKompleks je ovo,klasicni.
Vi ste ukrali pobjedu jednu ove godine,bio je offsaid suareza,tada je svako sutio.
@ostali
Pa vi tvrdite da imate najbolji tim u PL,po cemu to tvrdite?
Rekao sam ti ja na PM da su 2 tima iz Mancestera najbolji i da zbog dobrog zatvaranja sredine kako sad stvarti stoje Liverpul moze jedino da im parira u medjusobnom duelu dok Boas ne slozi jos par kockica. Takodje sam rekao da smo najjaci na centralnim veznim koji nisu ceo tim kao i da je Pepe najbolji golman lige trenutno. Junajted, Siti, mi ,Celsi, takvo je stanje trenutno posle ovih par meceva. Dakle, ne znam sto mi ljudi izvrcu reci kao i ostalima jer niko nije rekao da smo najbolji vec da konacno odlicno izgledamo i da smo ozbiljan konkurent, favorit iz senke. LFC je rekao da napadamo titulu, dakle 1 covek. Mozda to i moze da se desi ali moraju svi da odigraju predobro, a sanse po mom misljenju nemamo ako Dzerard ne bude u dobroj formi kad se vrati.sigpic
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostJa sam rekao da je bio ofsajd kad sam se ulogovao jer nisam bio na forumu kao sto nikad ne budem za vreme meca vec dodjem posle njega, dakle ne pije ti vodu ta prica.
Rekao sam ti ja na PM da su 2 tima iz Mancestera najbolji i da zbog dobrog zatvaranja sredine kako sad stvarti stoje Liverpul moze jedino da im parira u medjusobnom duelu dok Boas ne slozi jos par kockica. Takodje sam rekao da smo najjaci na centralnim veznim koji nisu ceo tim kao i da je Pepe najbolji golman lige trenutno. Junajted, Siti, mi ,Celsi, takvo je stanje trenutno posle ovih par meceva. Dakle, ne znam sto mi ljudi izvrcu reci kao i ostalima jer niko nije rekao da smo najbolji vec da konacno odlicno izgledamo i da smo ozbiljan konkurent, favorit iz senke. LFC je rekao da napadamo titulu, dakle 1 covek. Mozda to i moze da se desi ali moraju svi da odigraju predobro, a sanse po mom misljenju nemamo ako Dzerard ne bude u dobroj formi kad se vrati.
Kod vas je sve vase najbolje,Pepe je kiksara od golamana,brani sve onda se zavuce neki,mada zadnju 1-2godine toga nema,onda Pepe ne zna izletiti i uhvatiti loptu kod centrasuta i kornera,opste ponzata stvar,tako da ima i boljih golamana,ali on je medju 3-4 najbolja.
Ta sredina LFC je dobar na papiru,ali na terenu je jos nismo vidili i dokazali,jedino ako racunas ova tri kola,da je to dovoljno,onda ok.
I odbrana LFC je u poredjenju sa drugim malo losija,mislim 3-4najveca rivala,nema tu oslim Karahera igraca svijetske klase.sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Originally posted by Scouser View PostO bozhesigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Originally posted by manda View PostNe kazem ovo za tebe,nego kako mogu da prozivaju Mancester drugi,koji je institucija u zadnji 20.godina,i bukvalno se osporava svi i jedan titula u tom periodu,kao krademo,pa nije ovo nasa domaca liga da se krade,alo ljudi ovo je PL,i dosta sa tim,cuj Web nas,i to ponavljate kao papagaji,a trpaio sam jedno godinu dana,a sada ce malo da reagujem,dosta je tih insinuacija.
Kod vas je sve vase najbolje,Pepe je kiksara od golamana,brani sve onda se zavuce neki,mada zadnju 1-2godine toga nema,onda Pepe ne zna izletiti i uhvatiti loptu kod centrasuta i kornera,opste ponzata stvar,tako da ima i boljih golamana,ali on je medju 3-4 najbolja.
Ta sredina LFC je dobar na papiru,ali na terenu je jos nismo vidili i dokazali,jedino ako racunas ova tri kola,da je to dovoljno,onda ok.
I odbrana LFC je u poredjenju sa drugim malo losija,mislim 3-4najveca rivala,nema tu oslim Karahera igraca svijetske klase.
Ager jeste klasa samo sto je imao problema sa povredama, sad bi ovi trebalo da su ga spremili konacno ovog leta. Ima visinu, brzinu, skok, anticipaciju, opasan kod prekida, odlicno iznosi loptu, ne nabija napred. Nije imao srece jbg ali kompletniji igrac od Karagera i mnogih drugih.
Pepe je bio teska kiksara ali je konacno zreo golman. U istoriji fudbala su stvari koje on brani mogli da odbrane Smajhel, Djidji i ludi Iguita. Cak ni jedan Kasiljas nema toliko dobar refleks ali njegovo gazdovanje u petercu, stabilnost i ubedljivo najmanje kikseva ikad su ga doveli tu gde je. Pepe sad ima odlicnu komunikaciju sa odbranom, odlicno izletanje, gazda je u petercu, a uz to nikad ne ispucava na pamet vec uvek gadja nekog od saigraca a cesto se odlucuje i za pas. Trenutno jeste najbolji. Od golmana strasnu klasu u PL jos imas samo u Hartu i Cehu, dok De Gea i Vojceh jos treba da se pokazu. Kod Harta ima jos prostora za napredak dok Ceh jednostavno koliko god dobar bio, nije isti golman otkad je imao onu povredu zbog koje nosi masku i mnogo je nesigurniji od tada. Trenutno, Pepe Reina jbg, svidelo se to nekome ili ne.
Sto se tice centralnih veznih, ne sredine jer tu i krila spadaju, ja sam svoje misljenje i argumente dao, necu se 200 puta ponavljati. Vezni red kompletan Sitija i Junajteda jeste jaci, sami CM igraci ne.sigpic
Comment
Comment