a zna neko mozda sta se desava sa sajtom lfcserbia.com?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
-
Originally posted by S-Nash View PostAko je tacno, ne bih ni trenutka cekao, vec bi mi Endi bio u avionu za Rusiju.
Jos ako se uzme u obzir da sada prvi imamo pravo da kupimo Hazarda zbog toga sto je Kol u Lilu, Reina-Dzonson, Karager, Ager, Enrike-Dzerard, Adam, Hazard, Henderson, Dauning-Suarez. Mocno, mnogo mocno.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by FresHMaN91 View PostMa kakvi od toga nema nista... Al svidja mi se ta glasina da pokusavamo da dovedemo neko krilo Dzarvis ili Adam Dzonson, bilo bi nevidjeno, obojica fantasticni.
Obojica malo naduvani od strane medija, s tim da bi Adama uzeo bez razmisljanja.sigpic
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostZnam, nego je Tony pitao da li bi mi navijaci prihvatili tu ponudu i dao sam svoje misljenje.
Obojica malo naduvani od strane medija, s tim da bi Adama uzeo bez razmisljanja.sigpic
-Jürgen Klopp
Comment
-
Izgleda da Stouk hoce Adama Dzonsona na pozajmicu...
http://www.skysports.com/story/0,195...141065,00.htmlsigpic
-Jürgen Klopp
Comment
-
sto se tice Kerola i Anzija... ne zelim da ulazim u politiku i to, ali hmmmm to je ruski klub iz nekog sela u Degestanu, ne zelim da znam uopste odakle im tolike pare i ko stoji iza tog kluba ja ne bih otisla tamo ni za 100 miliona.
EDIT: Dosao je Belami, ocekuje se jos jedan transfer u narednih sat vremena.Last edited by Plavusa; 31-08-11, 22:55.
Comment
-
Originally posted by Plavusa View Poststo se tice Kerola i Anzija... ne zelim da ulazim u politiku i to, ali hmmmm to je ruski klub iz nekog sela u Degestanu, ne zelim da znam uopste odakle im tolike pare i ko stoji iza tog kluba ja ne bih otisla tamo ni za 100 miliona.
EDIT: Dosao je Belami, ocekuje se jos jedan transfer u narednih sat vremena.
Comment
-
Prica se da je klauzula u ugovoru Cole-a da placamo 60% njegove plate,ali da imamo pravo prvokupnje Hazarda iduce godine.
Comolli saying there will be 1 more deal tonight. (after Bellamy)
Vidjet cemo jel ovo istina.TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
http://www.liverpoolfc.tv/news/lates...ansfer-request
Istina je da je zatrazio transfer,izaslo je i na oficijelnoj stranici.
Dabogda ga moje oci ne gledale vise u dresu Liverpoola,ovako hinjski trazit u zadnjim momentima,nije mu jasno da je veci cigan od Torresa.Nadam se da ce otici pa makar nikog ne doveli na njegovoj poziciji,idi u Chelsea i tusiraj se zajedno sa Fernandom.
Evo njegove izjave nedavne:
19th May 2011: "If I had this opportunity I'd sign a new contract today. Ten, 20 years. Yeah, for sure.TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
Comment