a da, i kazu da ce transfer ngoga biti realizovan danas. logicno, kraj transfer roka je sutra, sad je panika.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Originally posted by S-Nash View PostAko, da se resimo i ovog placenika.
Dal cemo mi da dovedemo jos neko pojacanje pitam se, neko krilo ili neki napadac mozda ?? Ja mislim ipak krilo nam je preko potrebno, sto ti kazes, Maxi vise nije krilo, izgubio je on dosta na brzini, stari covek, sta ces.. Adam Johnson bi bilo fenomenalno mada sumnjam da ce ga City tako lako pustiti, al ja ne vidim nacin gde ce on igrati pored onoliko igraca.
Sto se Ngoga tice on je svoje vreme potrosio da se dokaze, jeste talenat ali nije on Liverpulov kvalitet. Sto ga se pre otarasimo to bolje.Last edited by Freshman; 30-08-11, 12:06.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
novosti danasnje
Bolton i LFC su se dogovorili, 4 miliona za Ngoga, on danas ide.
A Kol je trenutno u vozu, ide na razgovor sa menadzmentom Lila, jer zeli da igra Ligu sampiona, zato hoce u Lil a ne u QPR.
Comment
-
Suarez na Twitteru:
I want to welcome Coates, partner in the uruguayan team, friend and great player who just signed for Liverpool!
Jos sutra da odu neki igraci i da dovedemo napadaca ili krilo i ovo bi bio savrsen prelazni rok.Last edited by Joe Cole 10; 30-08-11, 21:46.TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
http://www.liverpoolfc.tv/news/lates...ulsen-transfer
Sve bolje i bolje vijesti.Jos jedan out,ostali Ngog,Degen i Cole.TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
Comment
-
sigpic
Comment
-
Izvinjavam se za dupli post ali za ovo mora.
http://www.liverpoolfc.tv/news/lates...oins-liverpool
Sve gotovo za Koatesa, dobrodosao majstore i da nam budes prava zamena za Karagera!
Mogao bi i Zarate da nam se pridruzi sutra mozda ali otom-potom. Ne uzimajte za sad za ozbiljno.Last edited by Casiraghi; 30-08-11, 23:51.sigpic
Comment
-
Kad Suarez kaze da je dosao onda mora biti tako
Otkako pratim Liverpool,a to je vec nekih 8 godina nismo nikad bolje odradili prelazni rok.
Jos sutra ako odu Ngog,Cole i Degen a dodje kojim slucajem Zarate,ja bi zaplakao od srece
Vec sad imamo 19-20 dobrih igraca u kombinaciji:Reina,Doni,Kelly,Johnson,Carra,Skrtel, Agger,Coates,Enrique,Aurelio,Lucas,Henderson,Adam, Meireles,Gerrard,Kuyt,Downing,Suarez,Carroll i jos mozda Zarate.TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
Comment
-
Videcemo sutra, vrlo je moguce da ce neko da dodje, ali se ne treba preterano nadati. Bitno je da je ovo do sada fenomenalno odradjeno. Sutra sta moze, moze. Sta ne moze, imamo januar. Hvala Henriju, Verneru, Komoliju i Keniju na verovatno najboljem prelaznom roku u istoriji. Pokazali smo kako se klub dize kad treba ali i da bez uprave i pravih ljudi koji vode klub nema nicega. Ovo je odradjeno, a sad trofeji. YNWA!
sigpic
Comment
-
tolko smo jaki na sredini, da se bojim za daglisa.. kako ce da bira postavu.. da igramo i evropu bilo bi lakse, al ovako leiva, adam, dzerard, dauning, kajt, henderson, maxi, meireles, spiring, pa i suarez.. to je 9 igraca, od kojih ce 5 moci da igra.. moje licno misljenje je, da dok kerol igra, previse se oslanjamo na centarsute, a za sad se ne isplacuje, a dok je suarez u napadu, niko nam ne moze nista
hoze enrike me od novih pojacanja najvise odusevio, uz dauninga
Comment
Comment