Pa kad stize?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
-
Ako da gol protiv Boltona,Suarez ce izjednaciti rekord Faulera po postizanju gola na svakoj od prve tri ligaske utakmice.
edit
Jel ovaj sam sebe hvali ili sta?
Jordan Henderson admits he was satisfied with his lively performance at Exeter City on Wednesday - but believes he is capable of producing much more in a Liverpool jersey.
Kako bi mu ja zbog ovoga lupio suspenziju ajaooooo. Ne bi video prvu postavu ni protiv pacera. Najveci promasaj a i bezobrazan ccc.Last edited by Liverpool FC; 26-08-11, 17:50.Anaheim Ducks,Philadelphia Eagles,Orlando Magic,Crvena Zvezda,Liverpool,Valencija,Torino,KFC
Comment
-
Pa ne moze da kaze "Bio sam uzasan"
Nego kao - Mogu bolje
Kazu da se Belami vraca u LFC.
Comment
-
-
Jos jedan manje,Insua u Sportingu.Polako ali sigurno ostaju samo kvalitetni igraci u timu,istina da ima tu jos nekoliko njih koji ne zasluzuju dres Liverpoola,ali situacija je mnogo bolja nego sto je bila.Jos da odu Ngog,Poulsen,Degen,mozda Cole i to bi bilo to,otisli bi skoro svi koji su trebali otici.Nadam se da cemo dovesti makar jos jedno pojacanje.Last edited by Joe Cole 10; 27-08-11, 02:54.TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
ja nigde nisam videla cifru.
danas gledamo tekmu protiv boltona u gradu, ako neko hoce da se pridruzi, dobrodosao je
Comment
Comment