Bas tanka klupa..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Toliko je bilo predominantno i rutinski da me je smorilo da gledam, nešto kao u vreme Pepove Barse.
Jurgen čarobnjak, doživotni ugovor.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Ovaj mesec nam je kljucan, uvek nam je januar bio problematican. Pogotovo kraj januara, mislim da smo svaku od poslednjih 5 sezona bar 1 mec izgubili u januaru. Raspored nije uopste lagan, Spursi/Wolvesi u gostima, Junajted na Enfildu i na kraju gostovanje WHU koji su sada preporodjeni. Bas jeben raspored, a s obzirom da smo mi malo rotirali od one nedelje kad smo igrali Everton/Bournmouth igramo maltene sa istih 11, moze doci do pada. A treba polako tempirati formu i za Atletico.
Sent from my motorola one action using Tapatalk
Comment
-
U klub dosao neki Joe Hardy iz Brendforda B.
Ima 21 godinu i napadac je, ponikao u akademiji Mancester Sitija. Nije do sad igrao ni za jedan prvi tim.
Dobra vest je da se Ox oporavio. Tezak raspored nas je vec dosta osakatio, poslednji povredjeni je Milner (9. minut protiv Evertona) koji kaze da je u bolovima i cini se da je povreda ozbiljnija nego sto se u prvi mah ocekivalo.
Fabinho se dobro oporavlja od povrede zglobnog ligamenta, trenira lagano van ekipe i treba ga ocekivati na terenu najkasnije od februara.
Matipa bismo vec mogli da ocekujemo na klupi protiv Tottenhama, ali s obzirom da je Gomez odlicno iskoristio svoju priliku i da nam je odbrana sa njim sakupila nekoliko clean sheetova sto je bila retkost ove sezone sa Matipom, mislim da ce prvi izbor partnera VVD pasti na Gomeza do kraja sezone i pored zdravih ostalih stopera.
Wijnaldum ima ugovor jos 18 meseci i izgleda da nismo zainteresovani za obnavljanje tako da ce verovatno otici kao slobodan igrac po isteku ugovora. Imace 31 godinu i iako mi je drag igrac, mislim da je to dobar potez.
Zvanicno potvrdjeno sponzorstvo Nike-a. Dobijamo oko 30m funti godisnje + 20% od prodatih dresova i ostale opreme sa LFC grbom.
Last edited by limun; 07-01-20, 14:16.
Comment
-
Fabinho je spreman za Tot, verovatno kreće sa klupe.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment