Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Originally posted by z0La View PostIde neko možda u nedelju na neko organizovano gledanje tekme? Nisam ispratio gde ima.
Totalno sam van toka. Nisam gledao mislim poslednje 3 tekme.
Sent from my motorola one action using Tapatalk
Comment
-
Originally posted by Adam The Llama View PostMislim da u BGu nema javnog okupljanja, kontaktiraj slobodno nekoga na fb stranici LFC Serbia mozda postoji neka grupica koja se negde okuplja ali nista javno.
+:Naravno, osim mesta gde ce organizovati navijaca LFCaLast edited by engleski_dopisnik; 07-11-19, 22:44.insta: engleski_dopisnik
Comment
-
Originally posted by limun View PostFrankie's pub kao i obicno
Comment
-
Liverpool FC -YNWA
Originally posted by Adam The Llama View PostSta tu se okupljaju, ili tu ti ides??
Lepo izgleda taj pub i fina je atmosfera ali vise volim kuci sam da gledam.
Sto se Mbapea tice, Klop je rekao da nema nista od toga, ali se nadam da samo ne zeli da remeti atmosferu u timu i da fokusira igrace samo na fudbal.Last edited by limun; 10-11-19, 14:53.
Comment
-
Mnogo vazan gol i mnogo vazan igrac. Fabinho motm easily.
Sent from my motorola one action using TapatalkLast edited by Brian McShtull; 10-11-19, 23:20.
Comment
-
Pep Ljinders zasluzuje ogroman kredit, za sve ove rezultate ove i prosle sezone. Necu da baksuziram, ali oni koji su bolje upuceni znaju sta se promenilo od njegovog povratka na Enfild koji je usledio posle odlaska Buvaca. Na kraju sezone cu pisati vise o ovome.
Comment
-
Nakon sto sam pogledao ponovo mec, mislim da je Gini igrac utakmice. Neverovatno kako Gini uvek odigra dobro ove velike utakmice.
Ovde smo dobili mec, 9 igraca Sitija na 15-20m od svog gola i ovako jeftin gol prime strasno. Bravo jeste lose reagovao, ali u situaciji gde si 9:5 gde svaki igrac Liverpula moze biti udvojen ne sme se uputiti udarac ka golu uopste.
Comment
-
Gini je juce napunio 29 godina.
Maltene svi igraci su u najzrelijim godinama za fudbal sem Arnolda koji je preskocio period sazrevanja i Milnera koji, iako najstariji u timu, belezi najbolje rezultate na kondicionim treninzima.
Ovo je generacija koja ne sme da ode bez trofeja PL.
Comment
Comment