Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Pixi, to se mora desiti. To je sudbina. Možda eventualno ne sada, ali nekada sigurno.
Stivi će se vratiti da trenira Liverpul. To ti je jednostavno ona priča koja mora da se desi. Sad da li će biti uspešna ili ne videćemo, ali će biti najlepša moguća.
Što se tiče Kloppa, ne želim da razmišljam šta posle njega. Biće on još tu. Pa on je iz Dortmunda otišao kad je shvatio da nema šta više da ponudi i da je došlo do zasićenja. Kod nas svakako ima još šta da ponudi. Tek smo na vrhuncu.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Originally posted by Adam The Llama View PostNema nista od Stivija, jedino da bude pomocnik Xabiju u Liverpulu. Ne znam koja je fora sada, sto svi bivsi igraci hoce da budu treneri.
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Comment
-
Originally posted by Lord Aleksoni View PostA šta da radi kada je ceo život u fudbalu, prirodno je da nastavi u toj sferi kada završi igračku karijeru, barem meni..
Ali da bi vodio jednu ekipu moras imati mnogo drugih kvaliteta pored same materije.
Evo primer Ole, on je skroz gotivan i sve je to lepo cela ta prica, ali on prosto nije kalibar za vodjenje jednog od najvecih klubova na svetu niti ikada mislim da moze biti tako nesto.
Voleo bih ja da Stivi dodje i uzme PL, ali koliko sam ja skontao sudbina je da on ne uzme PL. Svakako cela ta prica mi se ne svidja, zato sto je na silu, neka on prvo uradi nesto u tom poslu pa cemo onda pricati o njemu, kao i za Xabija za koga mislim da ima potencijal da bude u vrhu.
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Comment
-
U 6 je žreb za LŠ. Koga bi voleli da izvučemo? Verujem da ne može biti gore nego prošle sezone....ili ipak grešim?
Moja želja - Real, Olimpijakos, Zvezda(da se opet ide u BG)
Kako mislim da će biti - Atletiko, Valensija, Slavija.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
Comment