Jeste da je flop, sa sistemskom greškom al' je naš i ja ga ne bi menj'o.....
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Originally posted by mark it zer0 View PostU vremenu iz Liverpoola najbolji napadac na svetu. Moj omiljeni igrac. Ubica Vidića. El Nino. Srecno u penziji.
Sto se tice ovog poredjenja, bolji je Suarez igrac.
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Comment
-
Originally posted by mark it zer0 View PostRealno, to koliko si se ti vezao za nekog igrača nema mnogo veze sa njegovim kvalitetima. I meni je El nino ako sada pogledam unazad verovatno mnogo drazi igrac, i vise me je pogodio odlazak. Medjutim, misljenja sam da je Suarez nesumnjivo bolji igrac, a i bolji napadac.
Da mi u timu treba samo napadač, znači klasičan špic koji će imati dosta šansi i samo treba da rešeta...uvek bih pre uzeo Torresa. A da mi treba neko ko će dosta učestvovati u igri i olakšavati drugim saigračima...onda je to Suarez.
Originally posted by Adam The Llama View PostSta mislite o mladjoj i mnogo jeftinijoj verziji De Ligta?
Trenirao ga je Stamm, a od sada ce trenirati sa Van Dijkom, sta ocekivati od ovog klinca?I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Milner svake sezone kad dođe na pripreme bude najbolji. Znam kad se tek okupe pa imaju oni testovi da vide ko je u kakvoj kondiciji....da oduva sve.
Inače....Kloppara o budućnosti u klubu.
Klopp asked how long he sees himself staying as #LFC boss: “We will see. At least 3 years, that’s the answer!”'The age group of the boys is good; my age is good for what I have to do. The owners like what I do; I like what the owners are doing. I will not leave before the contract is ending. That is my side.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Mislim da smo dosta neozbiljno usli u ovaj rok, koliko god tim bio dobar uvek postoje neke rupe koje preko leta treba zakrpiti.
Ryan Sessegnon bi bio idealno pojacanje, mlad, ne bi bio toliko skup s obzirom na situaciju u Fulamu i moze da pokrije vise pozicija.
Takodje bih ponovo probao sa Fekirom, eto npr Fekir i Sessegnon bi za mene bio sasvim ok prelazni.
Vidim da se i Kutinjo provlaci kroz medije, ja iskreno njega ne bih vracao ni u ludilu.
Sent from my WAS-LX1 using TapatalkLast edited by Brian McShtull; 19-07-19, 17:25.
Comment
-
Originally posted by Adam The Llama View PostMislim da smo dosta neozbiljno usli u ovaj rok, koliko god tim bio dobar uvek postoje neke rupe koje preko leta treba zakrpiti.
Ryan Sessegnon bi bio idealno pojacanje, mlad, ne bi bio toliko skup s obzirom na situaciju u Fulamu i moze da pokrije vise pozicija.
Takodje bih ponovo probao sa Fekirom, eto npr Fekir i Sessegnon bi za mene bio sasvim ok prelazni.
Vidim da se i Kutinjo provlaci kroz medije, ja iskreno njega ne bih vracao ni u ludilu.
Da ne pominjem da ako se povredi Firmino, ostajemo na Origiju i Brewsteru kao špicevima. Što je prilično neozbiljno za tim koji se bori za titulu.
Ne znam čemu ovoliko ciganisanje. Ne treba nam neki VAU rok, ali bar 2 pojačanja da popunimo šta treba.
Ma kakav Coutinho, taj voz je prošao. Za te pare uzmemo nekog vrh mladog igrača.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
Comment