Klop jos uvek nije izgubio dvomec u Liverpoolu. Trece finale, vreme je za trofej.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Liverpul bi morao da pojuri i Dibalu i dva štopera. Duga je sezona, treba prodati onog Lovrena...Last edited by Cassius Clay; 08-05-19, 09:31.
Comment
-
Originally posted by z0La View PostNisu revijalne, ali bez Salaha i Firmina i uz 3-0, rekao bih da su nam šanse nekih 5%.
Otkad je Klopp tu, ove srčka tekme nam se dešavaju bar jednom u sezoni. Onda u LE onaj preokret protiv Dortmunda 4-3. Pa i protiv Viljareala kad smo okrenuli u polufinalu na Enfildu. Prošle sezone protiv Sitija 4-3. Da ne pominjem Romu i Siti u LŠ-u. I ove sezone sad ovo. Sa Kloppom nam je zagarantovana jedna ili više ovakvih utakmica po sezoni.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Iako sam navijac Barse moram da vam cestitam iz sveg srca.
Zasluzeno.
Drago mi je da se najveci engleski klub ponovo uzdize poslije jednih mracnih vremena i nadam se da njegova dominacija u engleskoj i evropi potrajati,rame uz rame sa Barsom,Sitijem,Bajernom ,Juventusom a nadam se i uskoro Milanom kao jednim zdravim klubovima koje mnogo volim.
Klop je strasan lik,najsimpaticniji evropski trener i rekao bih jedan gospodin prije svega.
Comment
-
Ja sam ljudi moji prespavao tekmu, komiran bio došao kući, a isto mi se desilo onomad protiv Dortmunda u LE.
Nmg da opišem stanje kada sam video rezultat, presrećan ali i tužan šta sam zapravo propustio.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by Freshman View PostJa sam ljudi moji prespavao tekmu, komiran bio došao kući, a isto mi se desilo onomad protiv Dortmunda u LE.
Nmg da opišem stanje kada sam video rezultat, presrećan ali i tužan šta sam zapravo propustio.
Baš bedak. Ne mogu ni da zamislim osećaj.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Originally posted by z0La View PostAuuu, a baš vidim da te nema sinoć da ostaviš koment u LŠ temi ili ovde. Pomislih da te uhvatila srčka.
Baš bedak. Ne mogu ni da zamislim osećaj.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by Freshman View PostKo zna što je to dobro moj Zola, razmišljam da ne gledam finale, možda je to neka vrsta talije.
Drmne se nešto žestoko pre finala(u mom slučaju 7-8-9 Hajnikena) kao prošle sezone i da se na miru pogleda tekma.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Comment