Da Nemanja, mogao bi staviti Origija.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Hvala Liverpulu (Klopu i igracima) sto Usati KONACNO nece zavrsiti u Spaniji!sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Adam The Llama View PostRed bi bio da promenis avatar, kao sto si ga promenio posle prvog meca.
I da stavis sledeceg osvajaca zlatne loptesigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Golova se vise i ne secam, ali ovaj potez opisuje ceo mec, i pamticu ga dugo.Last edited by Brian McShtull; 08-05-19, 00:16.
Comment
-
Originally posted by Adam The Llama View PostTog na koga ja mislim on ne bi stavio pa ne znam sta da se desi.Ko je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.
Comment
-
Originally posted by z0La View PostHvala vam ljudi!
Tako je Cesc!
Ma koga briga, uzivajte
Comment
-
Originally posted by Ser Gagi View PostMali je zverina, nema sta, ima neverojatan centarsut, pas i pregled igre. Ali po meni ima i do Barse, cak sta vise 60% je Barsin gol ono Mislim, 3-3 je u dvomecu u 80toj minuti a oni su onako iskljuceni, ne ide to
Ma koga briga, uzivajte
Ne samo to, ali kakvu dugu loptu ima. Kad promeni stranu sa poprečnom loptom od 50 metara u trepavicu. To mi se najviše sviđa kod njega.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Originally posted by z0La View PostHvala vam ljudi!
Tako je Cesc!
Comment
Comment