Originally posted by NSG
View Post
Da me ne shvatite pogresno, ne mislim ja da je Salah one season wonder. Ffs, covek je drugi strelac lige, tako nesto se ne bi trebalo ni dovoditi u pitanje. Ovo sto vidimo je jak pad u formi u jako losem trenutku. Mozda je jednostavno premoren. Nema veze sto Liverpul ne igra presing koji je nekada igrao, Salah je odigrao svaki mec ove sezone sto je stvarno previse. Ono sto Klopu treba debelo zameriti je to sto mu Saciri i Keita nisu igrali mnogo vise ove sezone. Ok, igrao je Saciri dosta u 4-2-3-1, ali i tada su na terenu bili Mane, Salah i Firmino. Nekako je Klop ove sezone bio dosta ukocen takticki. Firmino, Salah, pa cak i Mane su poziciono dosta svestrani. Ne moze mi niko reci da bi ekipa koja ima Fabinja, Vajnalduma i Keitu u vezi i Manea, Sacirija i Firmina napred patila bas toliko bez Salaha. Svakako bi se uvek moglo skockati nesto dovoljno dobro bez nekoga iz napadacke trojke. Morao je Klop vise da rotira, jer kao sto vec rekoh, nema veze sto ne igraju neki sumanuti presing, umor se akumulira tokom sezone.
U toj rotaciji se lepo vidi ta nefer moc Sitija. Izvede Peponja protiv Njuporta tim jak kao crna zemlja, ja prokomentarisem: "Vidi budalu sto izvodi najjaci tim protiv Njuporta", i onda skontam da im fali jedno 6-7 prvotimaca. Opet, to na stranu, morao je Klop vise da rotira.
Comment