A Koman ce igrati najverovatnije.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Znaci ende, od ovoga treba dici ruke.
Poslato sa ATU-L21 uz pomoć TapatokaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Kakva sedmica nas čeka. Prvo Bajern sutra, pa Junajted u nedelju.
Koliko sam shvatio, Lovren još nije otpisan ali mala verovatnoća da će igrati. Matip-Fabinjo protiv Levandovskog.
Ako vidim sredinu terena Gini-Hendo-Milner, odlepiću. A garantujem da će tako biti.
Bobi je fajter, taj se retko kad povredi. Ja očekujem da će igrati. Ako nema njega, onda Staridz verovatno. Ili možda....
Salah
Mane-Keita-Šaćiri
Henderson-Gini
Realan rezultat? Ne vidim da ćemo sačuvati mrežu, tako da ja idem na 2-2 ili 3-2.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
-
Ja sam relativno zadovoljan krajnjim ishodom.
Ostaje žal što nismo postigli gol kad smo već mogli, ali najvažnije je da ga nismo ni primili. U Nemačkoj se vraća VVD, a što je isto važno, Fabinjo se vraća na svoju poziciju.
Večeras je par igrača odigralo dobru tekmu. Firmino, Hendo, Keita i Fabinjo prednjače.
Po meni možda Henderson najbolji kod nas. Strašno prvo poluvreme i solidno drugo.Last edited by z0La; 19-02-19, 23:57.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Originally posted by miha92 View PostDobicete ih u Minhenu na kontre.
Oni ce da se otvore malo vise jer igraju kuci i trazice im publika ofanzivu, a onda nastupa Bobi
Kakva je to igracina, a tek ce da bude jos veca..kad dodje u Barsu, nadam se
Od glavne zvezde do grejaca klupe...al cisto sumnjam sad je u Liverpulu drugacija situacija, uostalom zasto bi prelazio s konja na magarca.
Comment
-
Originally posted by Adam The Llama View PostIgracina kao i Kutinjo
Od glavne zvezde do grejaca klupe...al cisto sumnjam sad je u Liverpulu drugacija situacija, uostalom zasto bi prelazio s konja na magarca.MESSI 10
Comment
-
Ogromna utakmica danas. Najveći derbi u Engleskoj. Danas moramo da pokažemo da li zaista želimo titulu i da li smo pre svega psihički spremni.
Tim se crta sam po sebi, osim jedne pozicije. Ko će da pravi društvo Giniju i Fabinju na sredini? Keita, Henderson ili Milner?
Ja mislim da će biti Gini-Fabinjo-Hendersoon trio. U napadu će Fabinjo i Henderson igrati duplog pivota, a Gini će biti 8 koja luta između linija.
Kod njih se Martijal i Lingard verovatno vraćaju u tim posle povreda. Mnogo ranije nego što je očekivano. Čak sam čitao da Martijal možda i počne tekmu.
Mislim da će ključna borba biti na sredini. Pogba-Matke-Erera vs Gini-Fabinjo-Henderson.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
Comment